سلام.
من هارد ide رو میخوام به برد وصل کنم کابلشو ندارم ولی یه تبدیل گرفتم براش ولی تو بایئس نمیارتش کلا یعنی نمیشناسه
سلام.
من هارد ide رو میخوام به برد وصل کنم کابلشو ندارم ولی یه تبدیل گرفتم براش ولی تو بایئس نمیارتش کلا یعنی نمیشناسه
|
الان درست بستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
الان درست بستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبدیل رو وصل کنید به کانکتور IDE مادربرد ببینید درست میشه .هارد رو هم اینطوری بدون قطعات عایق روی کیس نگذارید .
keyone72 (24-12-15)
خب میگم هارد ide هست بعد هارد رو چطور وصل کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوکی اشتباه از من بود .اون کلید رو وضعیتش رو تغییر بدید . ببینید تغییری میکنه . اگر تغییری حاصل نشد ایراد از برد مبدل هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (24-12-15)
|
بهتر هست یک کابل بگیرم به جای این؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (24-12-15)
بعد اینو من تازه خریدم ولی الان که دقت میکنم قسمتای لحیم شدش یه حالت رسوب داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از اونه به نظرتون؟
این ها مشکل اساسی دارند خرابیشون خیلی زیاده . اگر زیاد هارد مختلف رو تست میکنید . یک تبدیل خوب USB تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
keyone72 (25-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks