معمولاً maxtor اينجوری ميشه يه صدای قلنج شکستن ميده نه؟
ماله پاور نيست ماله هارد از موتورش هم هست وقتی مياد واسه اولی بار spin up کنه اينجوری ميشه low level format کن و هرچه زودتر بندازش به يه نفر
کاربر شهرسختافزار
معمولاً maxtor اينجوری ميشه يه صدای قلنج شکستن ميده نه؟
ماله پاور نيست ماله هارد از موتورش هم هست وقتی مياد واسه اولی بار spin up کنه اينجوری ميشه low level format کن و هرچه زودتر بندازش به يه نفر
Bahador (12-04-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
OMG . یعنی چی اونوقت بندازش به یه نفر ؟ اون بدبخت چه گناهی کرده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجب !!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boro_baba برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 11-04-09 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
نه دوست من نمیخوام که سر کسی رو کلاه بزارم...میخوام مشکل خودم رو حل کنم که راهنمایی های دوستان واقعا کمکم کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boro_baba برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
Olesius (12-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks