صداي هاي ناهنجار و مشكلات اين چنيني بيشتر به دليل نرسيدن ولتاژ درست به هارد هست . هارد اولين قطعه اي هست كه در اثر نرسيدن ولتاژ كافي و ثابت دچار كژ كاري ميشه .
Printable View
صداي هاي ناهنجار و مشكلات اين چنيني بيشتر به دليل نرسيدن ولتاژ درست به هارد هست . هارد اولين قطعه اي هست كه در اثر نرسيدن ولتاژ كافي و ثابت دچار كژ كاري ميشه .
پس شما مطئن هستید که اشکال از پاور هستش؟نقل قول:
پاور های گرین مطمئن هستن؟
حقیقتش نه اما مگه ربطی به این قضیه میتونه داشته باشه؟نقل قول:
یه تشکر مخصوص از همه دوستان خوبم که راهنماییم کردن..خیلی کمکهاتون موثر بود.
در اولین فصت پاور سیستم رو عوض میکنم...ایشالا که حل میشه.
فقط یه سولا کوچول دیگه...با شرمندگی البته؟
کدوم قطعه از هاردم دچار میشکل شده و آیا قابل تعمیر هستن؟
نقل قول:اینطور که معلومه سیلندر هارد !!! احتمالا تعمیر میشه ولی هارد سابق نخواهد شد :gasp:
آخه من الان یه هارد 200 دارم که مشکل اساسی داره...بندازم دور؟ :1. (28):
معمولاً maxtor اينجوری ميشه يه صدای قلنج شکستن ميده نه؟
ماله پاور نيست ماله هارد از موتورش هم هست وقتی مياد واسه اولی بار spin up کنه اينجوری ميشه low level format کن و هرچه زودتر بندازش به يه نفر
OMG . یعنی چی اونوقت بندازش به یه نفر ؟ اون بدبخت چه گناهی کرده ؟ :1. (27): عجب !!!!!!نقل قول:
با توجه به روشن بودن سیستم بصورت مداوم کیس را از لحاظ ثبات چک کن . یعنی ببین وقتی سیستم کار می کنه لرزش سیستم زیاد نیست ؟
شما وقتی از یک پاور + کیس خوب(دارای ارت) استفاده نمی کنید احتمال این هست که برق به بدنه کیس بره و از اونجا به تمامی قطعاتتون صدمه بزنه هنگامی که کیس از یک عایق خوب برخوردار نباشه به قطعات حساسی مثل cpu و هارد می تونه اسیب برسونه هارد تنها قطعه ای هست که اگه 12 ولتش در چند ثانیه به 11.1 و 12.9 نوسان کنه دیگه برد سالمی نخواهد داشت یکی ار احتمال های که وجود داره اینه که کیستون دارای دزدی ولتاژ باشه و ولتاژ ایجاد شده در کل کیس جریان داشته باشه و همین امر می تونه به هارد های قبلی و این هاردتون اسیب رسونده باشهنقل قول:
موفق و پیروز باشید :11():