سلام دوستان
من در زمینه ی هارد اصلا اطلاعات مناسبی ندارم چون هیچ وقت مشکلی برام پیش نیومده که برم دنبالش
دیروز ویندوز 8 که داشت بوت میشد هارد سیگیت 1 ترابایتیم بهش وصل بود و بوت نشد و نوشت یه مشکلی وجود داره... هارد رو کشیدم و اومد بالا، از اون به بعد هارد رو که وصل میکنم چراغش روشن میشه و موتورش شروع به چرخش میکنه و صدای شناخته شدن سخت افزار هم میا (البته یه مقدار دیر تر از حالت عادی) ولی هیچ پارتیشنی در کامپیوتر از هاردم نشون داده نمیشه، در قسمت manage,disk managment هم هیچ اثری از هاردم نشون داده نمیشه و انگار نیست اصلا!
با کامپیوتر دیگه ای هم امتحان کردم دقیقا همینجوری بود...
سرچ کردم مورد های مشابه من وجود داشته ولی اونجا یه سری اطلاعاتی داده شده بود که سر در نمیاوردم، مثلا شناخته شدن هارد در بایوس یا نرم افزار های پاراگون یا ریکاوری و ...
خواهش میکنم اگه تجربه مشابه دارید در اختیار من بذارید چون اطلاعاتم روش خیلییی مهمه:(
بعضی جاها گفته شده باید fw اپدیت میکردم، من اصلا نمیدونم چجوری بفهمم فیرمورش چه ورژنی هست؟! بعضی میگفتن این مشکل هارد های 7200.11 هست که من بازم نمیدونم چجوری بفهمم این رو...
یه جاهایی اموزس ساخت یک برد رو گذاشته بودن که میشد باهاش fw رو اپدیت کرد
به هر حال ممنون میشم کمکم کنید واقعا نیاز دارم الان...
اگه مرکز معتبر و حرفه ای در تهران میشناسید که میتونه درست کنه ممنون میشم ادرس بذارید
واقعا اعصابم خورده... که بکاپ ندارم:((

Bookmarks