تصویر هارد.JPGتصویر هارد.JPGاستاد اینم از شات هارد مکستور رو می گیره ولی تو این قسمت درایو و حجمشو نشون نمیده
کاربر شهرسختافزار
تصویر هارد.JPGتصویر هارد.JPGاستاد اینم از شات هارد مکستور رو می گیره ولی تو این قسمت درایو و حجمشو نشون نمیده
|
|
کاربر شهرسختافزار
استاد...مرخصه...😢😢😢😢😴ین ی کارش تمومه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
من مشکلم...هارد اولی هست که بالا نمیاد ...
حالا این یکیشم خراب شده...میشه با پارتیشن بندی درستش کرد...؟؟؟
اسکرین شات اول هارد غیر قابل استفاده است . تعداد بدسکتورها بالاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamer621 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
modiret2 (04-02-17)
کاربر شهرسختافزار
استاد..هارد مکس تور مشکل داره...ولی توشیبا که الانم باهاش کار می کنم..امیدی واسش هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن راهی هست که بتونم اصلاعات مکستور رو بیرون بکشم...
توشیبا میزان سلامتی 9 درصد با این وضعیت به زودی کرش میکنه یا شناسایی نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamer621 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مکستور هم باید توسط شخص وارد با pc3000 فریم ویرش بازسازی بشه
modiret2 (04-02-17)
کاربر شهرسختافزار
استاد اینی که میگی دستگاهه یا یه نرم افزار...همین pc3000راستش من تو افغانستان هستم..و نمی دونم کجا باید دنبال شخص وارد بگردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
در ضمن استاد هارد توشیبا با پارتیشن بندی دباره درست نمیشه....به نظرت...
|
|
ایران انجام میدهند . ولی هزینه اش بالاست . خود دستگاه 50 میلیون هست . نیاز به تخصص هم دارد . ارزش نداره برای این هارد هزینه کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gamer621 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks