mohsen_star (22-08-09)
کاربر شهرسختافزار
mohsen_star (22-08-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز از کجا میتونم متوجه بشم که اصل هست یا تقلبی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چجوری میتونم ظرفیت اصلی فلش رو بفهمم
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا خواهشا چجوری کرکش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره کدش رو دارید یا کیجن اون رو؟
عضو VIP شهرسختافزار
سطح اطلاعات شما درباره این موضوع < 0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مراجعه کنید :کد:http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table
احتمال داره فلش تقلبی باشه ! چند خریدی ؟ این مشکل در چندین فلش کینگستون با ظرفیتهای بالا 32 و 64 هم دیده شده ! که همه تقلبی بودن !
کاربر شهرسختافزار
واسه من فیلم در نیار بگو چرا اون موقعه که من با FAT 32 میخواستم زیر 100 گیگ پارتیشن درست کنم نشد ؟؟؟؟مراجعه کنید :
کاربر شهرسختافزار
دوستان فلش بنده کینگستون نیست و مارک adata هست
خواهشا کمکم کنید
لطفا کیجن برنامه رو هم بزارید
به اینجا سر بزنید :
http://www.adata.com.tw/en/support.p...erType=program
|
|
با سلام خدمت دوستان
در مورد مشكل دوستمون من هم با اين مشكل مواجه شدم البته با فلش transcend هر كاريشم كردم درست نشد فكر ميكنم سخت افزاري باشه كه اگر گارانتي معتبر داره بهتر مراجعه كني به آنجا و اما در مورد بحث درباره fat32 خدمت دوستان عرض كنم كه شما اگر امتحان كرده باشيد تا 8gb سايز cluster را ويندوز 4 كيلوبايت در نظر ميگيره و تا 16gb سايز آن 8 كيلوبايت ميشود البته من درباره فرمت كردن تحت ويندوز ميگم ولي با برنامه هاي ديگر مثل پارتيشن مجيك ميشود سايز كلاسترها را دستكاري كرد كه البته چون با پيش فرض ويندوز مغاير است اطميناني به ماندگاري اطلاعات در طولاني مدت نيست پس نتيجه ميگيريم كه فرمت fat32 در ويندوز در سايز پارتيشنها عملا 32 بيتي نيست فقط در حجم فايلها 32 بيتي است يعني شما يك فايل تا حجم 4 گيگ ميتوانيد كپي كنيد نه بيشتر
اگر به سايز پارتيشنها دقت كنيم ميبينيم كه فرمت آنها عملا fat21 است
8 گيگ= 1024/1024 /1024/ بايت8,589,934,592= سايزكلاستر4096 * 2,097,152=21^2
و محدوديت fat32 ويندوز تا 32gb براي هر پارتيشن مي باشد كه براي هر كلاستر 16kb در نظر ميگيرد
کاربر شهرسختافزار
بازم نتیجه نداد
آقا چجوری میشه فهمید فلش اصله یا تقلبی؟از کجا میشه ظرفیت اصلی فلش رو دونست؟من اینو تازه گرفتم و پلمش رو خودم باز کردم اما خراب بود و گارانتی هم نداره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks