برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan_67 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسایت مادربردتون رو نگاه کنید . ببینید اصلاً بایوس جدیدی ارائه کرده یا نه . معمولاً توضیحاتی هم راجب ارتقاء بایوس در سایت هاشون ذکر می کنن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan_67 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه ECS داشتم ،چیپش via بود . اونم مثل مادربرد شما Agp4x داشت و در عین حال خیلی ام ازش بدم می اومد.ولی هر چی رم و گرافیک روش مینداختم بدون اشکال کار می کرد. چه بلاها که سرش نیاوردم / هنوز هم سرحاله و دست یکی از دوستانمه . به هر حال زیاد روی کارت گرافیک حساس نباشید . همنطور که قبلاً گفتم یکی از کارت های گرافیک رو خرید کنید و روی سیستم سوار کنید تا تغییری در سرعت سیستم حاصل بشه . کار دیگه ای که متونید انجام بدید ، سیستم رو با خودتون ببرین و از فروشنده بخواین کارت رو ، روی سیستم نصب و تصویر بگیره براتون تا خیالتون راحت تر بشه .
خمیر سیلیکون قیمت خاصی نداره . یک مدلش هست داخل سرنگ میفروشن ، حدود 500 تا 800تومن قیمت داره /
کابل هم کابل IDE بخرین . اونم فکر کنم 1500 تومن باشه .

Bookmarks