پس با این حساب باید بیخیال خرید گرافیک هم بشم. چون تا حالا اصلآ هیچ گرافیکی رو تست نکردم. میترسم بخرم بشه حکایت این رم ها. پولمم بپره.
خمیر سیلیکون هم فکر کنم خیلی وقت باشه که بهش نزدم. آخرین باری که فن رو باز کردم هیچی نداشت. البته خودم تا حالا این کار رو نکردم. بهترین مارک خمیر چیه؟ قیمتش چنده؟
کابل دیتا هم ظاهرش که سالمه. اما بخوام بگیرم قیمتش چنده؟
راستی با آپدیت بایوس درست نمیشه؟
سایت مادربردتون رو نگاه کنید . ببینید اصلاً بایوس جدیدی ارائه کرده یا نه . معمولاً توضیحاتی هم راجب ارتقاء بایوس در سایت هاشون ذکر می کنن .
من یه ECS داشتم ،چیپش via بود . اونم مثل مادربرد شما Agp4x داشت و در عین حال خیلی ام ازش بدم می اومد.ولی هر چی رم و گرافیک روش مینداختم بدون اشکال کار می کرد. چه بلاها که سرش نیاوردم / هنوز هم سرحاله و دست یکی از دوستانمه . به هر حال زیاد روی کارت گرافیک حساس نباشید . همنطور که قبلاً گفتم یکی از کارت های گرافیک رو خرید کنید و روی سیستم سوار کنید تا تغییری در سرعت سیستم حاصل بشه . کار دیگه ای که متونید انجام بدید ، سیستم رو با خودتون ببرین و از فروشنده بخواین کارت رو ، روی سیستم نصب و تصویر بگیره براتون تا خیالتون راحت تر بشه .
خمیر سیلیکون قیمت خاصی نداره . یک مدلش هست داخل سرنگ میفروشن ، حدود 500 تا 800تومن قیمت داره /
کابل هم کابل IDE بخرین . اونم فکر کنم 1500 تومن باشه .