نقل قول:الان مشکلتون چی هست که درخواست کمک کردین ؟نقل قول:
در بالا هم ذکر شد ، مادربرد شما سینگل چنل هست و خودتون هم ملاحظه می کنید که رم ها روی مادربرد سازگارن .
اگر بلو اسکرین یا مشکل دیگه ای داشتین ، باید به فکر ارتقاء باشین .
Printable View
نقل قول:الان مشکلتون چی هست که درخواست کمک کردین ؟نقل قول:
در بالا هم ذکر شد ، مادربرد شما سینگل چنل هست و خودتون هم ملاحظه می کنید که رم ها روی مادربرد سازگارن .
اگر بلو اسکرین یا مشکل دیگه ای داشتین ، باید به فکر ارتقاء باشین .
دوست عزیز دیروز بعدازظهر که رمها رو روی سیستم بستم 3-4 بار سیستم ری استارت شد ولی تا حالا خوشبختانه بلو اسکرین نداده. در ضمن با توجه به عکس برنامه CPU-Z در قسمت SPD گزینه tRAS برای رم Apacer عدد 6 نوشته شده و برای رم Sumsung عدد 7. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ دلیل چند بار ری استارت شدن این قضیه نیست؟
شما توی بایوس اون رو ، روی 6 ست کنید .نقل قول:
و دوباره امتحان کنید .
ریستارت با توجه به قدیمی بودن سیستم ، از پاورتون هم میتونه باشه .
دوست عزیز من این کاری که شما گفتین هم انجام دادم اما بازم سیستم چندین بار ری استارت کرد. تنظیمات سیستم رو به حالت پیشفرض برگردوندم. الانم که دارم این مطلب رو مینویسم رم اولیه خودم رو گذاشتم و اون دو تا رم رو برداشتم. حتی قبل از این کار فقط رم اپیسر رو گذاشته بودم که بالای 10 بار سیستم ری استارت کرد و حتی ویندوز درخواست میکرد که به صورت safe mode اجرا بشه. در مورد پاور هم مدلش مرکوری هست. اینم عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راستی این مشکلات نمیتونه از سیستم فن و کلآ کولینگ باشه؟
تو صفحه بایوس در قسمتی که مربوط به سرعت چرخش فن سی پی یو و ولتاژ و غیره هست اطلاعات بصورت زیره:
بعضی مواقع هم بعد از ری استارت هارد توسط سیستم شناسایی نمیشه و صفحه زیر میاد که با زدن دکمه های ctrl+alt+delete سیستم دوباره ری استارت میشه و هارد شناسایی میشه و ویندوز بالا میاد. آیا مشکل میتونه از هارد یا کابل اون باشه؟
در ضمن من چند وقت پیش هارد رو با برنامه HDD Regenerator برای رفع بد سکتور چک کردم که سه تا بد سکتور پیدا و رفع کرد.
متاسفانه مادربرد شما قدیمی هست و بیشتر قطعاتی که روش نصب می کنید رو نمیتونه مچ کنهنقل قول:
دمای سیستم بد نیست ... اگر به سیلیکون اون چند سالی میشه که دست نزدید ، پیشنهاد می کنم فن رو باز کنید و سیلیکون جدید بمالید . البته با احتیاط این کار رو انجام بدید .
مشکلی که هنگام بوت و عدو شناسائی هارد پیش میاد به دلیل قدیمی بودن قطعات شایع و رایجه
اگر کابل دیتاتون خیلی وقته داره کار می کنه اون رو تعویض کنید .
پاور هم عمرش رو کرده . اما اگر از سلامتش مطمئن هستید برای سیستمتون کفایت میکنه .
پس با این حساب باید بیخیال خرید گرافیک هم بشم. چون تا حالا اصلآ هیچ گرافیکی رو تست نکردم. میترسم بخرم بشه حکایت این رم ها. پولمم بپره.
خمیر سیلیکون هم فکر کنم خیلی وقت باشه که بهش نزدم. آخرین باری که فن رو باز کردم هیچی نداشت. البته خودم تا حالا این کار رو نکردم. بهترین مارک خمیر چیه؟ قیمتش چنده؟
کابل دیتا هم ظاهرش که سالمه. اما بخوام بگیرم قیمتش چنده؟
راستی با آپدیت بایوس درست نمیشه؟
نقل قول:سایت مادربردتون رو نگاه کنید . ببینید اصلاً بایوس جدیدی ارائه کرده یا نه . معمولاً توضیحاتی هم راجب ارتقاء بایوس در سایت هاشون ذکر می کنن .نقل قول:
من یه ECS داشتم ،چیپش via بود . اونم مثل مادربرد شما Agp4x داشت و در عین حال خیلی ام ازش بدم می اومد.ولی هر چی رم و گرافیک روش مینداختم بدون اشکال کار می کرد. چه بلاها که سرش نیاوردم / هنوز هم سرحاله و دست یکی از دوستانمه . به هر حال زیاد روی کارت گرافیک حساس نباشید . همنطور که قبلاً گفتم یکی از کارت های گرافیک رو خرید کنید و روی سیستم سوار کنید تا تغییری در سرعت سیستم حاصل بشه . کار دیگه ای که متونید انجام بدید ، سیستم رو با خودتون ببرین و از فروشنده بخواین کارت رو ، روی سیستم نصب و تصویر بگیره براتون تا خیالتون راحت تر بشه .
خمیر سیلیکون قیمت خاصی نداره . یک مدلش هست داخل سرنگ میفروشن ، حدود 500 تا 800تومن قیمت داره /
کابل هم کابل IDE بخرین . اونم فکر کنم 1500 تومن باشه .
سایتشو گشتم فقط یه ورژن جدید ارایه شد که اونم نوشته ورژن بتا. به این ورژن ها میشه اعتماد کرد؟
اینم آدرس:
من فقط میخوام گرافیک 100% سالم باشه. دست دوم بودنش مهم نیست. البته بعضیها تو همون مغازه سیستم برای تست دارن ولی زورشون میاد تست کنن. البته فقط بعضیا.
طریقه استفاده سیلیکون چطوریه؟
چون خودم استفاده نکردم حتمآ بدم یه وارد بزنه؟
ورژن بتا که هیچ ،نقل قول:
ولی 1005 رو میتونید امتحان کنید.
برای گرافیک هم فروشنده ای پیدا کنید که به شما یقین بده و کارت رو ، روی سیستم تست کنه .
برای خمیر سیلیکون هم ، دوتا بست روی فن هستش ، اونها رو در جهت خلاف بکشید تا آزاد بشن . فن به صورت یک مربع هستش ، چهار پایه داره که باید با کمی جلو کشیدن تک تک پایه ها ، اون رو از پایه ی پایینی جدا کنید . بعد فن رو به راحتی در بیارین .
سیم سوکت رو هم جدا کنید .
با یک دستمال کاغذی سیلیکون خشک شده رو تمیز کنید
خمیر جدید رو به صورت یک لایه نازک روی پردازنده بکشید .
فن رو به طریقی که جدا کرده بودید ، دوباره جا بزنید .
سوکت فن رو دوباره سرجاش به شکل صحیح وصل کنید
سیستم رو راه اندازی کنید .
البته اگر فن و هیت سینکش، زیادی گرد و غبار گرفته ، قبل از نصب دوباره ، حسابی با فشار باد اون رو تمیز کنید .