پاسخ: رمو بهم انداختن یا نه؟ (اورژانسی)
سلام آقا احسان گل .
تویه رم هایی که تویه اون صفحه نوشته من به شما اول Apacer رو پیشنهاد می کنم و بعدش King Max برندایه دیگش نمی دونم معتبره یا نه و اینکه تو بازار ایران هم فکر نکنم گیر بیاد .
فرکانس رم رو هم رویه لیبل رویه خوده رم نوشته ، می تونی از تویه بایوس مادربرد هم نگاه کنی ، در قسمت Memoey Frequincy ( داخل بایوس برده من اینه ) .
از اطلاعات cpu-z هم میشه فهمید که تایمینگایه رم ها با هم یکی نیستن و ممکنه همین باعث بروز مشکل بشه .
شما رمه 512 رو بنداز رو سیستمت و برو تو بایوس و گزینه هایه tRAS و tRC رو یک دونه بیار پایین و بعدش تنظیماتو سیو کن و با سیستم کار کن ببین بازم مشکل داره .
از اطلاعات CPU-Z متوجه شدیم که:
1-رم 256 مگابایت شما با فرکانس کاری 266 مگاهرتز و تایمنیگ 3.3.6.10 /CL2.5 کار میکنه و با این تنظیمات،سیستم به درستی کار میکنه.
2-رم 512 مگابایت خریداری شده با فرکانس کاری 333 مگاهرتز و تایمینگ 3.3.7.11/CL2.5 شناسایی شده و کار میکنه و با این تنظیمات،ظاهر سیستم دچار مشکل هستش.
از اونجایی که حد ساپورت چیپست مادربرد شما،پشتیبانی از فرکانس 333 مگاهرتز هستش،اون هم برای برخی از مدل های رم.به این خاطر قبل از اینکه بخواهیم رو خرابی رم 512 شما دست بگذاریم،باید به ناسازگاری این رم با مادربرد شما بپردازیم و برای یک تست،فرکانس کاریش رو به 266 (133MHz) مگاهرتز کاری کاهش بدیم.برای این کار وارد تنظیمات بایوس بشید و به بخش تنظیمات رم وارد بشید(احتمالا تو بخش Advanced هستش) و DRAM FSB رو روی 266MHz ست کنید. البته ذکر کنم که من مدل مادربرد شما رو در اختیار ندارم و از قابلیت های تعبیه شده در بایوس اون نیز اطلاعی ندارم.اگر شما تجربه کافی در کار با تنظیمات بایوس داشته باشید که به راحتی این گزینه ها رو تشخیص میدید و الا یا باید تصویر از بخش های بایوس بگذارید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم و یا اینکه گزینه های موجود رو روئیت و قرائت کنید برای ما تا راهنمایی لازم رو خدمتون داشته باشیم.
پی نوشت:اگر قابلیت مستقیم تغییر فرکانس رم در تنظیمات بایوس شما وجود نداشته باشه،می بایست از طریق افزایش تاخیر رم در یک تست و در بخش بعد تغییر فرکانس FSB مادربرد و تاثیر اون در فرکانس کاری رم در تست دیگه اقدام کنیم.
باشه ممنون
میرم امتحان میکنم نتیجه شو میگم.
Over_Cracker عزیز با عرض شرمندگی بسیار تونستم از سایت ایسوز نسخه PDF دفترچه مادربوردمو پیدا کنم.
میتونید دانلودش کنید و از طریق اون راهنماییم کنید؟ حجمش تقریبآ 2 مگه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]