سلام آقا احسان گل .
من قبلآ هم به شما گفتم که دو تا رم رویه سیستم باید از یه نوع باشن و باس و فرکانس و تایمینگاشون یکی باشه ( البته باس و تایمینگرو میشه دستی ست کرد ولی اگه با هم فرق داشته باشه ممکنه اگه دستی هم ست کردین باز اذیت کنه ) و اینکه جفت رم ها مثلآ 512 یا 1 گیگ باشن ، اینجوری همین مشکلاتی که خودتون گفتین بوجود میاد و اگر بازی اجرا کنید میبینی که همون اول بازی بلو اسکرین می ده .
از اطلاعات Aid 64 هم میشه فهمید که تایمینگا و فرکانسایه رم ها هنوز هم با هم فرق می کنن و این می تونه یکی از موارد بلو اسکرین دادن باشه اما داخل عکسه CPU-Z تایمینگا یکیه ، نمی دونم چرا اینجوریه چون من تا حالا با Aid 64 کار نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
اون عکسه بلو اسکرین هم ارورش Crash Dumb هستش که معمولآ وقتی که سیستم می خواد داده هایه سنگین رو پردازش کنه ، داده ها با هم قاطی پاتی میشن و سیستم برایه اینکه از بروز مشکل جلوگیری کنه اتوماتیک بلو اسکرین میده .
رمه 512 با باس 266 هم فکر نکنم داشته باشم و شما باید باس رو دستی خودتون کم کنید .
در آخر هم بازم می گم دو تا رم باید از یه نوع باشن ینی یا دوتا 256 یا دو تا 512 تا مشکل پیش نیاد ، به شما هم پیشنهاد می کن دو تا رمه 512 بگیرید ( البته اگه بودجه دارید ) . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks