با جدید تکی امتحان نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات بله جفتشون DDR3 هستن
خیر تنظیماتی موجود نیست
با جدید تکی امتحان نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات بله جفتشون DDR3 هستن
خیر تنظیماتی موجود نیست
Where is Smoke , There is Fire
لطفا با رم جدید هم یک مرتبه امتحان بفرمائید تا از سلامت رم اطمینان پیدا کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LeViCodeR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی بعید میدونم مشکل نرم افزاری باشه چون در این حالت ویندوز باید 8 گیگ را شناسائی میکرد و میگفت 4 گیگش قابل استفاده است
من فکر میکنم یا رم مشکل داره یا رمها با هم سازگاری ندارند
الان توی مای کامپیوتر میزنه ۸ گیگ و ۴گیگ قابل استفادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلید وینوز+r را بزن تایپ کن msconfig تب boot بعد advanced option....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LeViCodeR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکزیمم مموری را تیک کن 8192 را تایپ کن اوکی کن و یه ریست بزن ببین ردیف میشه
Untitled.jpg
انجام دادم ولی تغییری نکردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو ببنید:
وقتی تیک رو میزنم تنظیم میشه به این مقدار
http://uupload.ir/files/n8j_1.png
وقتی اوکی میکنم دوباره همین صفحه رو باز میکنم تنظیم میشه به:
http://uupload.ir/files/6x8u_2.png
دوباره بازش نکن خوب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LeViCodeR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه بار تیک بزن (مثل تصویر اول ) اوکی کن بعد خود msconfig را apply و ok کن خودش بهت پیام میده سیستم را ریست کنم ریست کن
بعد که ریست شد تغییرات باید اعمال شده باشه
سلام مدل دستگاهتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LeViCodeR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از رم نیست .
مدل دقیق را بنویسید
سایت سازنده دستگاه را چک کن ببین بایوس اپدیت داده حتما اپدیت کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks