مادر برد دیگه نه تست نکردم اصلاً ندارم که تست کنم مادربردم t770-usb3 هست بایوس رو چطوری دیفالت کنم آپدیت یکم خطرناکه چون ممکنه وسطش اینترنت قطع بشه و دیگه بعدش گرفتاریه ولی اگه مطمئنین که با اینکار درست میشه ریسکش رو قبول میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه، تنها درایوی که تو disk management فعاله درایو 100 مگابایتی system reserved هست که تو هارد سیگیت 500 هست که نوشته system,active,primary partition درایوی که توش ویندوز نصبه توی هارد سامسونگمه که نوشته boot,page file,crash dump,primary partition یه بار دستی اومدم غیر فعالش کردم و درایوی که توش ویندوز نصب بود روی هارد سامسونگ رو فعال کردم که دیگه بوت نمیشد و مجبور شدم کل هارد رو فرمت کنم و دوباره ویندوز نصب کنم این قسمت که گفتین در کل به نظرم اطلاعات مربوط به بوت شدن روی هارد سامسونگتون نیست رو چطوری میشه مشکلش رو برطرف کرد شاید مشکل همین باشه آخه من وقتی دو هارد رو فرمت کردم درایو هاشون هم کامل پاک کردم و هارد 500 رو جدا کردم ولی بازم روی هارد سامسونگ که کامل فرمت شده بود ویندوز نصب نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esipatala برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یه نکته ای هم بگم شاید مهم باشه من تازه که هارد دومم رو گرفته بودم روی هر دو هارد ویندوز 7 نصب بود یه بار ویندوز ازم یه سوال پرسید که میخوای کدوم ویندوز ، ویندوز اصلیت باشه منم اشتباهی زدم اونی که روی هارد 500 بود ویندوز اصلی باشه

Bookmarks