سلام
دچار بدسكتور نرم افزاري شده
بانرم افزار Hd tune يه تست سلامت بگيريد
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من یدونه هارد 2 ترابایت Seagate baracuda داشتم که ویندوز هم روش بود و پارتیشن بندی شده بود
بعد یدونه هارد 1 ترابایت WD Blue Caviar خریدم و پارتیشن بندی کردم و ویندوز رو به ایم هارد جدید انتقال دادم
بعد پارتیشن های هارد اول رو یعنی 2 ترا رو با یه برنامه یکی کردم و هارد 1 تیکه شد!
System Reserved رو هم پاک کردم!
خلاصه الان بعضی از وقتا هارد اولی همون 2 ترا صدای عجیبی میده! بعضا هم وقتی می خوام برم توش صدا میده و طول میکشه تا باز بشه!
در حالیکه قبلا هیچ مشکلی با این هارد نداشتم
بنظرتون مشکل از کجاست؟!
کاربر شهرسختافزار
سلام
دچار بدسكتور نرم افزاري شده
بانرم افزار Hd tune يه تست سلامت بگيريد
کاربر شهرسختافزار
تست میکنم و نتیجه رو همینجا اعلام میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل برق هارد تعویض کنید/مورد اینچنینی زیاد داشتم/
کاربر شهرسختافزار
تست می کنم و نتیجه رو اعلام میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه این کار رو هم کردم ولی نشد :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا از قسمت OVERVIEW برنامه Hard Disk Sentinel يك شات بگذاريد .
Hard Disk Sentinel
دوست عزیز منم چنین مشکلی داشتم متاسفانه هاردم سوخت!!!!امیدوارم برای شما اینطوری نشه.لطفا سریع اقدام کنید.
khonsa (29-01-14)
کاربر شهرسختافزار
كلاً هارد اولين چيز مصرفي هست تو كامپيوتر بدون بك آپ گرفتن استفادش ارزش خاصي نداره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks