amirpcp30 (05-01-11)
کاربر شهرسختافزار
Labyrinth جان ضمن سلام و تشکر از شما بابت جواب هاتون،باید بگم که حرفتون اصلا مستند نیست....... کجا گفته شده که این برنامه برای هارد مشکل پیدا میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون چراغ هارد روشن میمونه در حین کار نرم افزار باید بگی که بار زیادی روی هارد میگذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه اصلا اینطور نیس........
اگر اینجوری باشه پس باید بگیم از هیچ نرم افزار مثلا گرافیکی نباید استفاده کرد چون بار زیادی رویی CPU قرار میده......
این نرم افزار کاملا تست شده هست و به خوبی هم جواب داده......
ممنون میشم اگه برای حرفتون یه منبعی را بگید
amirpcp30 (05-01-11)
سلام
خیلی ممنون
ولی شما میگید این هارد چیزیش نیست این صدا ها از چی هست؟ چون میگم شاید قبلا طبیعی بوده اما الان زیاد شده
با hd tune تست بگیرم مشکلات همه معلوم میشه؟
ممنون
سلام
من بعد از اینکه گفتید مشکل نداره هارد من دیگه بیخیال شدم و کلا وقتی صدا میداد برام فرقی نمی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بگم قبلش هم تست کردم چون گفتم شاید به خاطر برق پاور یا کابل باشه که کابلو عضو کردم و همین طور کابل برق پاور و بازم صدا میداد
روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم باز هم همین مشکل بود
کلا من وقتی تست می کردم صدای اولو نادیده میگرفتم که برای روشن شدن هست اگه بعد از اینکه هارد روشن میشد باز هم صدای پی در پی میداد میفهمیدم همان مشکل هست
خب همون طور گفتم چند وقتی بیخیال شدم از صداش اما امروز همین طوری اومدم با این هارد mp3 گذاشتم یک دفعه میدیدم وسط کار یک دفعه صدا میده و mp3 یکی دوبار یک لحظه تیک میزد (البته این قبلا هم اتفاق افتاده بود) اما چیزی که جالب بود یک دفعه mp3 قعط شد من باز هم گفتم ولش بیخیال و زدم بازم پخش بشه اما jet audio ارور داد منم ok کردم انگار که mp3 پاک شده بود همچین چیزی رفت mycomputer دیدم درایو هام نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم device manager که غیر فعال کنم و بعد فعال که اول scan کردم و مثل اینکه پیداش کرد دوباره و اومد البته خیلی با سرعت پایین بود انگار من متوجه نشدم و اومدم غیر فعال کردم بازم خیلی سرعت پایین بود و ریست خواست و منم زدم خیر و بعد زدم همون فعال و بازم ریست را زدم خیر که انگار سرعتش بهتر شد تا درایو f رو خیلی سرعت پایین می اورد در mycomputer اما بعدش سریع بقیه هم اومدن
الان میدونم دیگه یک مشکلی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهی هست برای درست شدنش؟
حالا خدا رو شکر که برای ویندوز ssd دارم وگر نه شاید خیلی وقت پیش ها سوخته بود
من اصلا به این هارد فشار نیاوردم و اصلا ویندوز هم که روش نصب نیست از power option هم که چون ssd دارم تنظیمه که هیچ وقت خاموش نشه و هیچ وقتم فرمت نکردم جر همون بار اولی که گرفتمش و برای پارتیشن بندی دیفراگ هم هر ماه پیکبار کردم فک نکنم تا حالا هیچ هاردی رو اینقد نگهداری کرده باشم
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ممنون
با سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر شما بهتره یک هارد دیگه تهیه کنید و اطلاعاتون رو بریزید روی اون ، اطلاعات چیز ریسک پذیری نیست ؛ خود شخص من یکبار که نمونه کارهام و خیلی موارد که هنوز در حسرت اونا هستم پاک شد
بعد از اینکه این کار رو انجام دادید هارد رو بفرستید گارانتی تا تست بشه و نظر بدن در موردش
در حال حاضر من فقط این پیشنهاد رو میدم و دیگر هیچ !!
موفق باشید
amirpcp30 (19-01-11)
سلام
ممنون جواب دادید
آخه 2 ترابایت حجم کمی نیست من راحت کپی کنم (البته 1.5 فقط استفاده میشه)
راهی هست مطمعن بشوم که کلا خرابه یا می خواهد خراب بشه یا .... ؟
اگه بدم گارانتی اصلا درست می کنن یا تعویض یل فقط الکی میفرستم و خراب تر بعدا تحویل میدهند؟ (گارانتی یادم نیتس چی هست کارتشم ندیدم یادم نیست اصلا بهم کارت دادند یا نه )
ممنون
والا کار هارد مشخص نیست و بیشتر مواقع غیر قابل پیش بینی ، درسته که حجم بالاست ولی در نظر بگیرید اگر خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد چه اتفاقی میفته
هارد تیک زدنش خیلی دلایل داره مثلا کابل اطلاعات و تا شودنش یکی از دلایل هست ، دیگری ویروس که یکسری توی هارد بچرخه و ... ، یکی آنتی ویروس فضول که بازم توی هارد بچرخه و یکسره هارد رو توی حالت فعال نگهداره
الان شما چند وقته این هارد رو دارید ؟ هر چند وقت یکبار سیستم رو خاموش میکنید ، چه سیستم عاملی استفاده میکنید ، پاورتون چی هست ، کیستون چی هست ، میزارن فراخوان شدن اصلاعات از روی هارد روزانه چقدر هست ، درایور چیپ ست مادربرد رو نصب کردید
چه هاردی کنار این هارد قرار داره و چقدر حجمش هست ، آیا هارد رو جا به جا میکنید ، آیا اقدام به در آوردن هارد در حالتی که سیستم روشن هست کرده اید و ....
همه ی اینها و خیلی های دیگه مربوط میشن به اینجور مسایل و باید به جواب برسید در موردشون
اینها رو جواب بدید تا دلیل رو پیدا کنیم
amirpcp30 (22-01-11), mehrdad_ab (19-01-11)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من همونطور که Labyrinth هم گفتن بهتره یه هارد دیگه تهیه کنید و حتما بکاب بگیرید
عموما هارد دیسک ها با حجم فضای زیاد(بالای 500) سروصدا هم زیاد میدن
این تیک و تاک ها تو هاردای مثلا maxtor زیاد هستن که اکثرا اهمیت نداره و باعث خرابی و lost و اینجور چیزا نمیشه
همه درایواتون رو حتما چک دیسک بکنید و دوباره برسی کنید
احتمالا زیاد reset میکنید و reset زیاد هم به هارد و اطلاعاتش صدمه میزنه
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 19-01-11 انجام شده است
amirpcp30 (22-01-11)
سلام
اگه مجبور بشم بدم گارانتی حتما همچین کاری می کنموالا کار هارد مشخص نیست و بیشتر مواقع غیر قابل پیش بینی ، درسته که حجم بالاست ولی در نظر بگیرید اگر خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد چه اتفاقی میفته
همان طور که گفتم روی یک سیستم دیگه هم تست کردمهارد تیک زدنش خیلی دلایل داره مثلا کابل اطلاعات و تا شودنش یکی از دلایل هست
آنتی ویروس روش دارم و اگرم اینطور باشه در حالت بوت که نباید همش صدا بدهدیگری ویروس که یکسری توی هارد بچرخه و ... ،
بازم در حالت بوت نباید صدا بده و فک نکنم ناد 32 همچین کاری بکنهیکی آنتی ویروس فضول که بازم توی هارد بچرخه و یکسره هارد رو توی حالت فعال نگهداره
دقیق یادم نیست ولی فک کنم 3-4 شایدم 5 ماهالان شما چند وقته این هارد رو دارید ؟
فرق می کنه چه روز هایی باشه بیشتر صبح تا شب یا ظهر تا شب روشنههر چند وقت یکبار سیستم رو خاموش میکنی
در مواردی خیلی کم شب تا صبح هم روشنه
ویندوز 7چه سیستم عاملی استفاده میکنید
green 785bپاورتون چی هست ،
الان cosmos s قبلا الگانس معمولی که روی هر دو صدا میداد (تازه کیس تعویض کردم) بیرون از کیس هم چند قت بود همین طورکیستون چی هست
خیلی کم شایدم هیچی چون ویندوز روش نیست بعضی روز ها 100-200 مگ فیلم دانلود می کنم و میریزم بعضی روز ها هیچی و بعضی روز ها شاید یک dvd نرم ازفزار یا ... که البته شاید 2 هفته یک بار باشهمیزارن فراخوان شدن اصلاعات از روی هارد روزانه چقدر هست
تا اونجایی که یادمه ویندوز 7 خودش نصب کرد و من چون مینم جدید بود خودمم نصب کردمدرایور چیپ ست مادربرد رو نصب کردید
هیچ هاردی به طور دائم کنارش نبوده فقط ssd 32 a-data و اگه هارد کنارش نصب کنم در حد 1 روز اون هر ماه شاید یکبارچه هاردی کنار این هارد قرار داره و چقدر حجمش هست
من وقتی هارد رو خریدم بردم یک جادیگه بعد از اونجا که اومدم خانه هنوز هیچ جا نرفته و مخصوصا الان که این کیسو گرفتم با این وزنی که هست و با این وساایل عمرا از همین حالا هم بخواد جایی برهآیا هارد رو جا به جا میکنی
نه دیگه فقط اگه روزی خواستم بدسکتور بگیره حتما این کار رو می کنمآیا اقدام به در آوردن هارد در حالتی که سیستم روشن هست کرده اید و ....
اره خیلی وقت پیش به خاطر اور مجبور بودم همش ریست کنم اما خیلی از مواقع کابل هاشو قعط می کردسلام
به نظر من همونطور که Labyrinth هم گفتن بهتره یه هارد دیگه تهیه کنید و حتما بکاب بگیرید
عموما هارد دیسک ها با حجم فضای زیاد(بالای 500) سروصدا هم زیاد میدن
این تیک و تاک ها تو هاردای مثلا maxtor زیاد هستن که اکثرا اهمیت نداره و باعث خرابی و lost و اینجور چیزا نمیشه
همه درایواتون رو حتما چک دیسک بکنید و دوباره برسی کنید
احتمالا زیاد reset میکنید و reset زیاد هم به هارد و اطلاعاتش صدمه میزنه
مکستور هم داشتم کلا اولین هاردی هست که داره و این چنین صدایی میده (هارد مکستور هم دیدم که همچین صدایی میده اما به خاطر پاور بوده و روی یک سیستم دیگه جواب میداده و اصلا بالا نمیامد اون هارد که بدسکتور هم گرفته بود)
ممنون
با سپاس
سلام
هاردم اینقد دیروز خراب شد که گفتم باید امروز 100 درصد بک آپ بگیرم
وقتی سیستم روشن میشد برای چک خیلی طول میکشید همش هارد صدا میاداد انگار چیزی را نمی توانست بخواند بعد صدا قعط میشد انگار که خوانده میشد و ادامه میداد در لود ویندوز هم خیلی عملکرد ssd رو کند کرده بود و بازیی هم خواستم بیارم بالا که فوق العاده طول میکشید مثلا لود gta قبلا حدود 10-15 ثانیه بود دیروز شده بود بالای 30-40 ثانیه (بازی ها در درایو d یعنی اولین درایو هارد هستند)
اما امروز اصلا سیستم رو روشن نکردم اولین کاری که کردمهارد رو از سیستم جدا کردم گذاشتم روی یک سیستم دیگه گفتم مثلا درایو d رو انتقال بدم بعد همون درایو رو فرمت کنم و بعد فایل ها رو سر جاش بریزم ببینم بهتر میشه یا نه اما اصلا انگار نه انگار که این هارد خرابه و روی اون سیستم عالی کار می کرد فقط چند دقیقه یک بار یک صدای تیک میزد البته من درایو d رو انتقال دادم و بعد فرمت و بعد هم سرجاش ریختم تست hdtune هم گرفتم کامل سبز بود اما دیروز که با سیستم خودش تست کرده بودم همش قرمز بود و کمی زرد و خیلی خیلی کم سبز (منظورم همون خانه های کوچیک که در hdtune نشان میده)
بعد گفتم شاید مال سیستم هست با اینکه قبلا این هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کرده بودم و مشکل رو دیده بودم بازم
بعد دوباره هارد رو روی سیستم خودش گذاشتم و دیدم انگار معجزه شده و واقعا هارد درست شده و فقط مثل همون سیستم چند دقیقه یک بار یک صدای تیک میزنه وگر نه بقیش دیگه درسته
ببخشید مشکل از همون هارده؟ یعنی به خاطر اینکه از دیروز تا امرور حدودا 10 ساعت خاموش بوده درست شده (البته همیشه همین قد خاموشه اما اینبار مثل اینکه فرق کرده)؟
الان می توانم بهش اعتماد کنم و میگید که مشکلی نداره یا دوباره برم سراغ بک آپ ؟
میدونید مشکل از چی هست؟
ممنون
با سپاس
به نظرم شما اول برید از اول تاپیک نوشته های خودتون رو بخونید و بعد جواب ها ، اینجوری بهتره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks