سلام
هاردم اینقد دیروز خراب شد که گفتم باید امروز 100 درصد بک آپ بگیرم
وقتی سیستم روشن میشد برای چک خیلی طول میکشید همش هارد صدا میاداد انگار چیزی را نمی توانست بخواند بعد صدا قعط میشد انگار که خوانده میشد و ادامه میداد در لود ویندوز هم خیلی عملکرد ssd رو کند کرده بود و بازیی هم خواستم بیارم بالا که فوق العاده طول میکشید مثلا لود gta قبلا حدود 10-15 ثانیه بود دیروز شده بود بالای 30-40 ثانیه (بازی ها در درایو d یعنی اولین درایو هارد هستند)
اما امروز اصلا سیستم رو روشن نکردم اولین کاری که کردمهارد رو از سیستم جدا کردم گذاشتم روی یک سیستم دیگه گفتم مثلا درایو d رو انتقال بدم بعد همون درایو رو فرمت کنم و بعد فایل ها رو سر جاش بریزم ببینم بهتر میشه یا نه اما اصلا انگار نه انگار که این هارد خرابه و روی اون سیستم عالی کار می کرد فقط چند دقیقه یک بار یک صدای تیک میزد البته من درایو d رو انتقال دادم و بعد فرمت و بعد هم سرجاش ریختم تست hdtune هم گرفتم کامل سبز بود اما دیروز که با سیستم خودش تست کرده بودم همش قرمز بود و کمی زرد و خیلی خیلی کم سبز (منظورم همون خانه های کوچیک که در hdtune نشان میده)
بعد گفتم شاید مال سیستم هست با اینکه قبلا این هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کرده بودم و مشکل رو دیده بودم بازم
بعد دوباره هارد رو روی سیستم خودش گذاشتم و دیدم انگار معجزه شده و واقعا هارد درست شده و فقط مثل همون سیستم چند دقیقه یک بار یک صدای تیک میزنه وگر نه بقیش دیگه درسته
ببخشید مشکل از همون هارده؟ یعنی به خاطر اینکه از دیروز تا امرور حدودا 10 ساعت خاموش بوده درست شده (البته همیشه همین قد خاموشه اما اینبار مثل اینکه فرق کرده)؟
الان می توانم بهش اعتماد کنم و میگید که مشکلی نداره یا دوباره برم سراغ بک آپ ؟
میدونید مشکل از چی هست؟
ممنون
با سپاس

Bookmarks