سلام
اگه مجبور بشم بدم گارانتی حتما همچین کاری می کنموالا کار هارد مشخص نیست و بیشتر مواقع غیر قابل پیش بینی ، درسته که حجم بالاست ولی در نظر بگیرید اگر خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد چه اتفاقی میفته
همان طور که گفتم روی یک سیستم دیگه هم تست کردمهارد تیک زدنش خیلی دلایل داره مثلا کابل اطلاعات و تا شودنش یکی از دلایل هست
آنتی ویروس روش دارم و اگرم اینطور باشه در حالت بوت که نباید همش صدا بدهدیگری ویروس که یکسری توی هارد بچرخه و ... ،
بازم در حالت بوت نباید صدا بده و فک نکنم ناد 32 همچین کاری بکنهیکی آنتی ویروس فضول که بازم توی هارد بچرخه و یکسره هارد رو توی حالت فعال نگهداره
دقیق یادم نیست ولی فک کنم 3-4 شایدم 5 ماهالان شما چند وقته این هارد رو دارید ؟
فرق می کنه چه روز هایی باشه بیشتر صبح تا شب یا ظهر تا شب روشنههر چند وقت یکبار سیستم رو خاموش میکنی
در مواردی خیلی کم شب تا صبح هم روشنه
ویندوز 7چه سیستم عاملی استفاده میکنید
green 785bپاورتون چی هست ،
الان cosmos s قبلا الگانس معمولی که روی هر دو صدا میداد (تازه کیس تعویض کردم) بیرون از کیس هم چند قت بود همین طورکیستون چی هست
خیلی کم شایدم هیچی چون ویندوز روش نیست بعضی روز ها 100-200 مگ فیلم دانلود می کنم و میریزم بعضی روز ها هیچی و بعضی روز ها شاید یک dvd نرم ازفزار یا ... که البته شاید 2 هفته یک بار باشهمیزارن فراخوان شدن اصلاعات از روی هارد روزانه چقدر هست
تا اونجایی که یادمه ویندوز 7 خودش نصب کرد و من چون مینم جدید بود خودمم نصب کردمدرایور چیپ ست مادربرد رو نصب کردید
هیچ هاردی به طور دائم کنارش نبوده فقط ssd 32 a-data و اگه هارد کنارش نصب کنم در حد 1 روز اون هر ماه شاید یکبارچه هاردی کنار این هارد قرار داره و چقدر حجمش هست
من وقتی هارد رو خریدم بردم یک جادیگه بعد از اونجا که اومدم خانه هنوز هیچ جا نرفته و مخصوصا الان که این کیسو گرفتم با این وزنی که هست و با این وساایل عمرا از همین حالا هم بخواد جایی برهآیا هارد رو جا به جا میکنی
نه دیگه فقط اگه روزی خواستم بدسکتور بگیره حتما این کار رو می کنمآیا اقدام به در آوردن هارد در حالتی که سیستم روشن هست کرده اید و ....
اره خیلی وقت پیش به خاطر اور مجبور بودم همش ریست کنم اما خیلی از مواقع کابل هاشو قعط می کردسلام
به نظر من همونطور که Labyrinth هم گفتن بهتره یه هارد دیگه تهیه کنید و حتما بکاب بگیرید
عموما هارد دیسک ها با حجم فضای زیاد(بالای 500) سروصدا هم زیاد میدن
این تیک و تاک ها تو هاردای مثلا maxtor زیاد هستن که اکثرا اهمیت نداره و باعث خرابی و lost و اینجور چیزا نمیشه
همه درایواتون رو حتما چک دیسک بکنید و دوباره برسی کنید
احتمالا زیاد reset میکنید و reset زیاد هم به هارد و اطلاعاتش صدمه میزنه
مکستور هم داشتم کلا اولین هاردی هست که داره و این چنین صدایی میده (هارد مکستور هم دیدم که همچین صدایی میده اما به خاطر پاور بوده و روی یک سیستم دیگه جواب میداده و اصلا بالا نمیامد اون هارد که بدسکتور هم گرفته بود)
ممنون
با سپاس

Bookmarks