سلام
من بعد از اینکه گفتید مشکل نداره هارد من دیگه بیخیال شدم و کلا وقتی صدا میداد برام فرقی نمی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بگم قبلش هم تست کردم چون گفتم شاید به خاطر برق پاور یا کابل باشه که کابلو عضو کردم و همین طور کابل برق پاور و بازم صدا میداد
روی یک سیستم دیگه هم امتحان کردم باز هم همین مشکل بود
کلا من وقتی تست می کردم صدای اولو نادیده میگرفتم که برای روشن شدن هست اگه بعد از اینکه هارد روشن میشد باز هم صدای پی در پی میداد میفهمیدم همان مشکل هست
خب همون طور گفتم چند وقتی بیخیال شدم از صداش اما امروز همین طوری اومدم با این هارد mp3 گذاشتم یک دفعه میدیدم وسط کار یک دفعه صدا میده و mp3 یکی دوبار یک لحظه تیک میزد (البته این قبلا هم اتفاق افتاده بود) اما چیزی که جالب بود یک دفعه mp3 قعط شد من باز هم گفتم ولش بیخیال و زدم بازم پخش بشه اما jet audio ارور داد منم ok کردم انگار که mp3 پاک شده بود همچین چیزی رفت mycomputer دیدم درایو هام نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم device manager که غیر فعال کنم و بعد فعال که اول scan کردم و مثل اینکه پیداش کرد دوباره و اومد البته خیلی با سرعت پایین بود انگار من متوجه نشدم و اومدم غیر فعال کردم بازم خیلی سرعت پایین بود و ریست خواست و منم زدم خیر و بعد زدم همون فعال و بازم ریست را زدم خیر که انگار سرعتش بهتر شد تا درایو f رو خیلی سرعت پایین می اورد در mycomputer اما بعدش سریع بقیه هم اومدن
الان میدونم دیگه یک مشکلی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهی هست برای درست شدنش؟
حالا خدا رو شکر که برای ویندوز ssd دارم وگر نه شاید خیلی وقت پیش ها سوخته بود
من اصلا به این هارد فشار نیاوردم و اصلا ویندوز هم که روش نصب نیست از power option هم که چون ssd دارم تنظیمه که هیچ وقت خاموش نشه و هیچ وقتم فرمت نکردم جر همون بار اولی که گرفتمش و برای پارتیشن بندی دیفراگ هم هر ماه پیکبار کردم فک نکنم تا حالا هیچ هاردی رو اینقد نگهداری کرده باشم
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ممنون
با سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks