مدل دقیق کارت گرافیکتون ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم و پردازنده ی شما ضعیف هستش .
کاربر شهرسختافزار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مدل دقیق کارت گرافیکتون ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم و پردازنده ی شما ضعیف هستش .
کاربر شهرسختافزار
Geforce nveydia 210 silent 1gb ddr3
اگه قرار باشه یه امتیاز کلی براش در نظر بگیریم از 10 به سیستم شما 3 میشه داد ، بهتره قید بازی رو با این سیستم بزنید
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
یه راه هل برای بازی کردن بگید
آخرین ویرایش توسط 4203a در تاریخ 15-09-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
گرافیک مشابه با گرافیک سیستم شما رو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با رم دو گیگ باس 800 بصورت دوآل
و پردازنده دوآل کور 5200
با تنطیمات پایین pes 2012 رو اجرا می کنم !
حالا شما خودتون کلاهتون رو قاضی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه رم رو چهار کنم چی
عضو VIP شهرسختافزار
پردازندتون هم ضعیف هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میخواین گیم بازی کنید ، کل سیستم رو آپگرید کنید
کاربر شهرسختافزار
سی پی یو خوب برای بازی قیمتش چنده
عضو VIP شهرسختافزار
برای تعویض پردازنده ، نیاز به تعویض مادربرد،رم و برای اجرای یک گیم روان نیاز به تعویض کارت گرافیک و در آخر بدون چون و چرا ، نیاز به تعویض پاور دارین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید مشخص بفرمائین که چه سقف بودجه ای رو برای تعویض سیستم در نظر گرفتین
اگر میخواین عیاری دستتون باشه ، پیشنهاد می کنم چند تاپیک اولیهکه برای خرید سیستم زده شده رو یک بررسی کوتاه بفرمائین.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks