مشخصات سیستم من اینطوره یک گیگ رم ddr2سی پی یو2.5گیگا هرتز سلرزون اینتل وکارت گرافیک 1گیگ اسوس از نوع ddr3.به نظر شما مشکل در کجای سیستمه که pes2013کند اجرا میکنه.
کاربر شهرسختافزار
مشخصات سیستم من اینطوره یک گیگ رم ddr2سی پی یو2.5گیگا هرتز سلرزون اینتل وکارت گرافیک 1گیگ اسوس از نوع ddr3.به نظر شما مشکل در کجای سیستمه که pes2013کند اجرا میکنه.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مدل دقیق کارت گرافیکتون ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم و پردازنده ی شما ضعیف هستش .
کاربر شهرسختافزار
Geforce nveydia 210 silent 1gb ddr3
اگه قرار باشه یه امتیاز کلی براش در نظر بگیریم از 10 به سیستم شما 3 میشه داد ، بهتره قید بازی رو با این سیستم بزنید
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
یه راه هل برای بازی کردن بگید
آخرین ویرایش توسط 4203a در تاریخ 15-09-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
گرافیک مشابه با گرافیک سیستم شما رو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با رم دو گیگ باس 800 بصورت دوآل
و پردازنده دوآل کور 5200
با تنطیمات پایین pes 2012 رو اجرا می کنم !
حالا شما خودتون کلاهتون رو قاضی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه رم رو چهار کنم چی
عضو VIP شهرسختافزار
پردازندتون هم ضعیف هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میخواین گیم بازی کنید ، کل سیستم رو آپگرید کنید
کاربر شهرسختافزار
سی پی یو خوب برای بازی قیمتش چنده
عضو VIP شهرسختافزار
برای تعویض پردازنده ، نیاز به تعویض مادربرد،رم و برای اجرای یک گیم روان نیاز به تعویض کارت گرافیک و در آخر بدون چون و چرا ، نیاز به تعویض پاور دارین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 4203a برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید مشخص بفرمائین که چه سقف بودجه ای رو برای تعویض سیستم در نظر گرفتین
اگر میخواین عیاری دستتون باشه ، پیشنهاد می کنم چند تاپیک اولیهکه برای خرید سیستم زده شده رو یک بررسی کوتاه بفرمائین.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks