من قبلا رو سیستم دو گیگ رم داشتم (دوتا یک گیگ، یه Kingstone و یه Qimonda) چند وقت پیش یه رم دو گیگ Kingstone خریدم و نصب کردم. اما وقتی ویندوز رو بالا آوردم دیدم تو قسمت ویژگی های سیستم نوشته Installed Memory (RAM) : 4GB (2.87GB Usable و این در حالیه که موقع بالا اومدن تو بایوس می نویسه 4096MB OK
مشخصات سیستم من اینه
CPU : Intel Dual Core E5700
Motherboard : abit IL9Pro
VGA : ATI HD4670 1G DDR3
ویندوزم هم ویندوز سون 64بیتی نسخه Ultimate هست
تو سایت خود abit نوشته که این مادربرد تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه و هر اسلات تا 2 گیگ. الان هم آخرین ورژن بایوس رو روش دارم اما هیچ فایده ای نداره. رم ها رو درآوردم و یکی یکی تو اسلات های مختلف زدم یعنی هر نوع آرایشی که امکان داشت رو امتحان کردم اما بی فایده بود. تنها چیزی که یکم نظر رو جلب کرد این بود که وقتی هر 3تا رم رو که بشن 4گیگ نصب میکنم تو شروع بایوس همون 4گیگ رو نشون میده، اما وقتی اون دو گیگه رو با یدونه یک گیگ میذارم به جای نشون دادن 3گیگ، 2944 مگابایت نشون میده که همون 2.87گیگ قابل استفاده تو ویندوزه
این رو هم بگم که یه بار هم رم دوگیگ رو به تنهایی گذاشتم و ویندوز دو گیگ رو شناخت، یعنی هر اسلات تا دو گیگ ساپورت میکنه
من برای این مشکلم به چند تا فاروم خارجی هم سر زدم اما هیچ کدوم از راه حلها مثل رفتن به msconfig و برداشتن تیک Maximum Memory کارساز نبود. حتی برای abit هم میل زدم اما جواب نداد.
در ضمن این رو هم میدونم که بعضی از مادربردها تو setup اول جایی دارن برای کم و زیاد کردن مقدار حافظه ذخیره شده برای مثلا کارت گرافیک آنبرد (فکر کنم بهش میگن Memory Remapping) اما واسه من اصلا همچین جایی تو setup نیست و ضمنا کارت گرافیک من به اندازه کافی مموری داره
میخوام بدونم کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

Bookmarks