سلام ، دوستان من یکی دو ماه پیش یه فلش usb3 32 خریدم ADATA DashDrive Durable UD311 Flash Memory - 32GB
ولی اصلا از سرعتش راضی نیستم ، حتی یه تاپیک هم تو همین انجمن زدم در مورد سرعتش ... این همه میگفتن adata خوبه ولی من که تو این فلش چیزی ندیدم .. کیفیت بدنه فلش هم تعریفی نداره ....
الان لازم شده یه فلش 32 دیگه بگیرم ، گفتم قبلش بیام از شما اساتید راهنمایی بگیرم ، بالاخره هرچی باشه یه چند تا پیرهن ( فلش )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بیشتر از من پاره کردید .

با توجه به اینکه مدل های فلش خیلی زیاده تو بازار و فهمیدن این که خوبه یا نه بستگی به تجربه داره ... به نظرتون یه فلش 32 usb3 می خوام بگیرم ، چه مارک و مدلی بگیرم ؟؟؟
مثلا من فکر می کنم مارک های پاتریوت و کینگستون و ای دیتا و سیلیکون پاور و سن دیسک خوبن ولی حتی همینا هم چندین و چند مدل 32 دارن که آدم نمیدونه کدوم رو انتخاب کنه ... واسه من بیشتر سرعت مهمه و استحکام و زیبایی فلش و خراب نشدن چون اطلاعات مهمه که از بین نره ، البته اگه با کوچک بودم فلش از کیفیت ساخت و سرعتش کم نمیشه کوچک باشه هم بد نیست ... لطفا اگه کسی تجربه یا اطلاع داره که چه مارکی و مدلیش خوبه ، لطف کنه و راهنمایی کنه . مرسی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید