پاسخ: راهنمایی برای خرید فلش مموری
من به شخصه از فلشهای سیلیکون خوشم میاد. هر مدلی با هر ویژه گی که مد نطرت هستو داره. گارانتیشم شرکت داده پرداز رایانه متین ساپورت میکنه. مادام العمره. هر وقت به مشکلی برخوردم واسه گارانتیش در جا عوضش کردن و یه آکشو بهم دادن. واسه مدلاشم میتونی این سایتو چک کنی: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من همه برند ها رو امتحان کردم ، تقریبا میشه گفت کیفیت تمام مدلهایی که قیمت و امکانات یکسان دارن یکسانه
چون همه اینها چیپ ها رو از سامسونگ میخرن ، حتی سونی
فقط کیفیت اسمبل مطرح هست و سرعت انتقال اطلاعات که بستگی به کنترلر فلش مموری داره
اما یکبار هم یه فلش دیسک MicroVault سونی 8 گیگ برای دوستم خریدم ، هنوز سرعت در حد اون بین USB 2.0 ها ندیدم .
همه هم سامسونگ نیست ! اینتل و توشیبا و ... هم هست البته اگه اینتل باشه بهتره به نظرم تکنولوژی ساختش از سامسونگ بالاتره ولی چیپ کنترلر هم خیلی مهمه
من فلشهای سیلیکون پادر رو ترجیح میدم. اگه سرعت بالا می خوای یه مدل جدیدش که usb 3.0 این اواخر به بازار اومده. گارانتیشم شرکت متین میده. اگه خواستی مشخصاتشو ببینی میتونی وارد لینک زیر بشی. حتما خوشت میاد، یه ویژگی ای هم که داره حین کار با تغییر دما رنگشم عوض می شه. خیلی جالبه. من که خوشم میاد ازش.: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام منم دنبال یه فلش خیلی خوب بودم و میشه گفت تا حالا از هر مارکی امتحان کردم از پت ریوت گرفته تا مارک های مختلف ولی اخرش یه فلش پیدا کردم که رد خور نداره هم اوتی جی هستش وهم یو اس بی تری همین که قیمتش مناسبه و جنس بندش خیلی خوبه
http://dkharid.com/?p=7158
اتفاقا پایین ترین قیمتی هم که پیدا کردم مربوط به یه سایتی به اسم دی خرید بود من که این فلش وخریدم وازش راضیم :love: اینم عکس فلش http://dl.dkharid.com/uploads/2016/08/SP016GBUF3X31V1K.jpg
سلام ، دوستان من یکی دو ماه پیش یه فلش usb3 32 خریدم ADATA DashDrive Durable UD311 Flash Memory - 32GB
ولی اصلا از سرعتش راضی نیستم ، حتی یه تاپیک هم تو همین انجمن زدم در مورد سرعتش ... این همه میگفتن adata خوبه ولی من که تو این فلش چیزی ندیدم .. کیفیت بدنه فلش هم تعریفی نداره ....
الان لازم شده یه فلش 32 دیگه بگیرم ، گفتم قبلش بیام از شما اساتید راهنمایی بگیرم ، بالاخره هرچی باشه یه چند تا پیرهن ( فلش ) :lol: بیشتر از من پاره کردید .
با توجه به اینکه مدل های فلش خیلی زیاده تو بازار و فهمیدن این که خوبه یا نه بستگی به تجربه داره ... به نظرتون یه فلش 32 usb3 می خوام بگیرم ، چه مارک و مدلی بگیرم ؟؟؟
مثلا من فکر می کنم مارک های پاتریوت و کینگستون و ای دیتا و سیلیکون پاور و سن دیسک خوبن ولی حتی همینا هم چندین و چند مدل 32 دارن که آدم نمیدونه کدوم رو انتخاب کنه ... واسه من بیشتر سرعت مهمه و استحکام و زیبایی فلش و خراب نشدن چون اطلاعات مهمه که از بین نره ، البته اگه با کوچک بودم فلش از کیفیت ساخت و سرعتش کم نمیشه کوچک باشه هم بد نیست ... لطفا اگه کسی تجربه یا اطلاع داره که چه مارکی و مدلیش خوبه ، لطف کنه و راهنمایی کنه . مرسی
:give_rose::11()::11()::11()::11():
این فلش حرف نداره
Patriot USB 3.0 Supersonic Boost XT Flash 32GB
نقل قول:
این فلش حرف نداره
Patriot USB 3.0 Supersonic Boost XT Flash 32GB
خیلی ممنون ، ولی قیمت این حدودا چنده ؟ الان تو اینترنت سرچ کردم یه فروشگاه زده بود 79 یکیش زده بود 99 یکیش زده بود 109 :lol:
بعد اینکه این خیلی گنده نیست ؟ شما استفاده کردی ازش ؟ بدنه پلاستیکیش جدا نمیشه که ؟ چون من قبلا این فلش ترنسد Transcend JetFlash 810 Flash Memory - 8GB
رو داشتم که بعد یه مدت بدنه پلاستیکیش جدا شد ، یا دوستمم ADATA Durable S107 USB 3.0 Flash Memoryاین رو داشت که بعد یه مدت بدنه پلاستیکیش جا باز کرد و دل و روده فلش این ور اونور میرفت توش .
و نظرتون راجع به فلش های لسی مخصوصا مدل LaCie PetiteKey Flash Memory - 32GB که شبیه کلید هم هست و نسبت به فلش های دیگه خیلی هم گرون تره چیه ؟ تا حالا استفاده کردین ؟:11():
فلش خوبیه . برای چند نفر خریدم . قیمت هم فعلا به روز شده نمیشه چیزی گفت . این کیفیت ساختش خیلی بهتره از ترنسنده
با سلام-می خواستم نظرات دوستان را در مورد فلش مموری کینگ مکس usb 2.0 بداتم