این سری گرین بیشتر به درد آرشیو کردن اطلاعات میخوره نه برای کارهایی که فرمودید دلیلش رو دوستمون گفتن که بیشتر برای ذخیره انرژی هست .
میتونید یه هارد دیگه بخرید و بازیها و ویندوز و برنامه هایی از این قبیل رو روی اون نصب کنید .
این سری گرین بیشتر به درد آرشیو کردن اطلاعات میخوره نه برای کارهایی که فرمودید دلیلش رو دوستمون گفتن که بیشتر برای ذخیره انرژی هست .
میتونید یه هارد دیگه بخرید و بازیها و ویندوز و برنامه هایی از این قبیل رو روی اون نصب کنید .
MARINE (13-10-09)
|
|
با مراجعه به سایت اصلی به این مورد برخورد میکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD Caviar Green
Ideal For
Environmentally friendly PCs and external storage requiring lower power consumption and cool, quiet operation.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD Caviar Black
Ideal For
Power computing applications such as multimedia, video and photo editing, and maxed out gaming computers.
MARINE (13-10-09), mohammad1985 (13-10-09)
کاربر شهرسختافزار
حالا چی کار کنم
دوستان باید برم عوض کنم تازه پول دادم
متاسفانه چارهای نیست خیلی روی این قضیه وقت گذاشتم چون یه تعداد زیادی ازش فروخته بودم آخر مجبور شدم همه رو جمع کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی فیرموار رو هم دستکاری کردم ولی نتیجه نداد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا زمانی که هارد بی کار نشده مشکلی ندارید ولی اگر هارد برای مدت زیاد بی کار بمونه حتی مشکل سخت افزاری هم پیدا میکنه
موفق باشید
MARINE (13-10-09)
کاربر شهرسختافزار
وای خدا بداد برسه
خاک ماسه ای برسرم
وای وای
همونطور که گفتم میتونید از این هارد برای آرشیو اطلاعاتت مثل فیلم و ... استفاده کنید و یه هارد مثلا 320 بگیرید یا 500 برای گیم و کارهایی که نیاز دائم به هارد دارن .
MARINE (14-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای چک کردن دائم دمای هاردهایی که رید صفر شدن از طریق ویندوز چیکار باید کرد؟ من با HDDlife چک کردم ولی دمای هاردهای رید شده رو نشون نداد!!!!
یه راه دیگه هم دارید ! اونم اینه که مثلا زمان بازی یه کاری کنید تا هارد همیشه درگیر باشه تا هد رو پارک نکنه ! مثلا میتونید هنگام بازی برنامه وینپ رو باز کنید و بزارید یک لیست پخش موسیقی مثلا 50 تا آهنگ رو بخونه بعد صدا رو از داخل خود وینپ قطع کن تا با صدای بازی تداخل پیدا نکنه حالا وینپ حدود هر 15 ثانیه یه بار از هارد اطلاعات رو میخونه هر چند خیلی جزیی هست ولی همین باعث میشه تا هارد دیسک هد رو پارک نکنه .
اینم آزمایش کردم نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون این پلیرها فایلها رو کش میکنند و یه جا یه حجم زیادی میکشن تو رم بعد هم هارد خاموش میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم 1 سوال دارم هارد لپتاپ منم دماش خیلی بالاس مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟؟
دمای هارد هم 58 درجه هست
اگه مشکلی ایجاد میکنه من نظرم روی وسترن سری سکورپیو بلک هست
گیر میاد این سری هارد ها؟؟؟
چند البته حجم پایین می خوام
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 15-10-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks