ایشون پرسیدند بهترین ، نه چیزی که استفاده ی خودمونه ، برای استفاده های معمولی T-GATE خوبه ، ولی بهترین Verbatim هست .
SSA Super V.I.P
ایشون پرسیدند بهترین ، نه چیزی که استفاده ی خودمونه ، برای استفاده های معمولی T-GATE خوبه ، ولی بهترین Verbatim هست .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Overclocker (23-10-08), saeed25 (30-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
T - Gate حدودا 190 تا 250 هست بسته به نوعش که دو نوع داره یکی باقابلیت پرینت و دیگری دیویدی عادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دروود
منکه TDK می خرم دونه ای 500 چوغ!!!!اینا 250 ولی بهتره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
نمیشه گفت بهتره ، ولی خیلی به صرفه هست و کیفیت مناسبی داره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من 25 عدد DVD خام با مارک E-TEC خريدم ...
کيفيتش که فعلا خوب هست ... قيمتش هم همين طور .
پک 25 عددي 5000 هزار تومان !
|
|
dvd هاش خوبه.منم امتحان کردم بد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
نمی دونم تا حالا به فیلم های اورجینال دقت کردید یا نه یا سی دی های اورجینال بیشتر مواقع HP هستند البته اگه اصل باشن اما بهترین که تا حالا من به شخصه دیدم بعد از hp ها ورباتیم هست البته قیمت بالایی داره
New Season
saeed25 (23-10-08)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
ما که متوجه نشدیم ورباتیم بهتربنه یا HP ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همه بهتر کدام هست ؟ و معمولی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما هم نیاز به یک DVD پیدا کردیم که دارای همان مشخصات باشه که قبلا ذکر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (24-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks