رم هایی که به صورت دو کاناله عرضه میشن در یک پک دوتایی قرار دارن . همه مشخصاتی که تو بالا گفتم رو هم دارن ، روشون هم نوشته شده که به صورت دوآل یا تریپل ( سه تایی ( نسل جدید رم ها )) هستند
عضو VIP شهرسختافزار
رم هایی که به صورت دو کاناله عرضه میشن در یک پک دوتایی قرار دارن . همه مشخصاتی که تو بالا گفتم رو هم دارن ، روشون هم نوشته شده که به صورت دوآل یا تریپل ( سه تایی ( نسل جدید رم ها )) هستند
mehdihamed (13-07-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
tripple نسل جدید رم نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکه به صورت دوآل یا تریپل ( سه تایی ( نسل جدید رم ها )) هستند
hassanshaikhi (12-07-10), mehrdad_ab (12-07-10), vandelin (14-07-10)
عضو VIP شهرسختافزار
بسیار خب !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidhix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امـــــــا چرا ؟
شما فرقی بین RAM SD , RAM DDR , DDR2 , DDR3 نمی بینید ؟
عضو VIP شهرسختافزار
خب امیدوارم دوست خوبمون omidhix ، مسئله براشون روشن شده باشه ، همونطور که دوست خوبمون VIVID اون رو به طور کامل توضیح دادن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidhix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (13-07-10)
دوست عزیز امید جان منظورشون این بوده که دوال و تریپل جز خصوصیت رم حساب نمیشه چون این یه معماری هست که به چیپست مادربورد مربوط میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طور که میدونید توی چیپست 865p هم امکان دوال وجود داشت با رم DDR در حالی که همین الان هم دوال با رم های DDR2 وDDR3 امکان پذیره.چون به چیپست مادربورد مربوط هست نه به رم.یعنی توی رم چیزی وجود نداره که حالت دوال یا تریپل رو بوجود بیاره.
البته توی نسل جدید چیپست اینتل چون کنترلر حافظه درون cpu قرار گرفته دیگه این کار وظیفه چیپست مادربورد نیست.
برای مثال raid هم همین طوری هست وقتی شما از raid0 استفاده میکنید هارد کار خاصی رو انجام نمیده بلکه چیپست هست که این کار رو انجام میده.
و برای همین گفته اند تریپل مربوط به نسل جدید رم نیست بلکه مربوط به نسل جدید چیپست هست.
و نسل جدید به ddr,ddr2,ddr3 ... میگن نه به دوال یا تریپل
عضو VIP شهرسختافزار
حرف شما درست ! من هم قبول دارم که قابلیت تریپل در حال حاضر فقط روی چیپ x58 از اینتل و در رم های DDR3 هستش ، و نه در رم های DDR2 یا 1 . پس شاهد تغییراتی در چیپ رم ، میزان ولتاژ ، باس و تایمینگ اون هستیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hassanshaikhi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب به نظر شما اینها تغیراتی نیستند که قابل شمردن باشه و بتونیم بگیم که نسل جدیدی از رم وارد بازار کامپیوتر شده ؟ همونطور که در رم های وان و بعداون رم های تو این تغییرات رو دیدم
به نظرتون اینطور نیست ؟
منظور من هم از نسل جدید رم ، رم های DDR3 بود و نه قابلیت دوآل یا تریپل بودنشون و اگه طوری نوشتم که ابهام برانگیز بوده ، قصدم رسوندن حرفم به این بود که قابلیت تریپل در رم های DDR3 ( نسل جدید ! ) هستش .
آخرین ویرایش توسط mehrdad_ab در تاریخ 13-07-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس رم 2 کاناله همون رم دوال هست درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس دوباره این سوال بوجود میاد که اگه من یه رم مشابه رم اولم بگیرم اینا با هم دوال میشن یا نه؟ چون کیتشون که 2 کاناله نیست طبق گفته شما رم های 2 کاناله فقط در پک 2 تایی قرار دارن
عضو VIP شهرسختافزار
شما با خیال راحت مشابه رم فعلیت رو تهیه کن و به جمع کاربرانی که از دوآل استفاده می کنن بپیونددددددددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks