سلام.همون طور که قول داده بودم می خوام امروز مادربرد های مختلفو براتون بررسی کنم تا یه چیز خوب انتخاب کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شیوه ی کارم به این صورت هست که توی هر پست براتون مادربرد های یک برند رو بررسی می کنم و اونی که به درد شما می خوره رو معرفی می کنم.بعد از بررسی همه ی برندها ار بین مادربردهای معرفی شده خودتون یکیشونو انتخاب کنین.
برند هایی که می خوام بررسی کنم: ASUS و MSI و Gigabyte هستن.(البته مادربرد های Asrock هم خوب هستن ولی چون من زیاد شناختی ازشون ندارم سراغشون نمی رم)
اول ASUS:
لیست مادربرد هایی که Wi-Fi دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
Z87-DELUXE
Z87I-PRO
Z87-EXPERT
Z87-PRO
لیست مادربردهایی که Thunderbolt دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
Z87-EXPERT
لیست مادربرد هایی که نه Wi-Fi دارن و نه Thunderbolt ولی هم قیمتشون براتون مناسب هست و هم به درد کار شما می خورن:
SABERTOOTH Z87
MAXIMUS VI FORMULA هم هست که هم Wi-Fi داره و هم به درد شما می خوره ولی قیمتشو نتونستم گیر بیارم.
نتیجه گیری کلی:
توی مادربرد های ASUS من این دو مدلو بهتون پیشنهاد می کنم:(به جز MAXIMUS VI FORMULA که قیمتشو نمی دونم.)
Z87-EXPERT
SABERTOOTH Z87
اگه داشتن پورت Thunderbolt و پشتیبانی از Wi-Fi براتون مهمه Z87-EXPERT رو بردارین ولی اگه این دو زیاد مهم نیستن و به کیفیت ساخت مادربرد بیشتر اهمیت میدین SABERTOOTH Z87 رو پیشنهاد می کنم.
اگه تونستین قیمت MAXIMUS VI FORMULA رو دربیارین(فکر کنم بالای 1.500 باشه ولی اگه قیمتش کمتر از 1.200 بود می تونین همینو بردارین که هم Wi-Fi داره و هم کیفیت ساخت خوبی داره)
اگه سوالی نکته ای چیزی بود در خدمتم وگرنه که بریم سراغ برندهای بعدی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks