دوست عزیز برند مهم نیست برای من کاراییش بهتر از برندشه.ناگفته نماندasusیا gigabytباشن.نقل قول:
اما در درجه اول کارایی مهمتره.چون سیستم ممکنه برای رندر 12 ساعت بخواد روشن باشه.
Printable View
دوست عزیز برند مهم نیست برای من کاراییش بهتر از برندشه.ناگفته نماندasusیا gigabytباشن.نقل قول:
اما در درجه اول کارایی مهمتره.چون سیستم ممکنه برای رندر 12 ساعت بخواد روشن باشه.
سلام.همون طور که قول داده بودم می خوام امروز مادربرد های مختلفو براتون بررسی کنم تا یه چیز خوب انتخاب کنیم.:give_rose:
شیوه ی کارم به این صورت هست که توی هر پست براتون مادربرد های یک برند رو بررسی می کنم و اونی که به درد شما می خوره رو معرفی می کنم.بعد از بررسی همه ی برندها ار بین مادربردهای معرفی شده خودتون یکیشونو انتخاب کنین.
برند هایی که می خوام بررسی کنم: ASUS و MSI و Gigabyte هستن.(البته مادربرد های Asrock هم خوب هستن ولی چون من زیاد شناختی ازشون ندارم سراغشون نمی رم)
اول ASUS:
لیست مادربرد هایی که Wi-Fi دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لیست مادربردهایی که Thunderbolt دارن و قیمتشون برای شما مناسب هست:
لیست مادربرد هایی که نه Wi-Fi دارن و نه Thunderbolt ولی هم قیمتشون براتون مناسب هست و هم به درد کار شما می خورن:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم هست که هم Wi-Fi داره و هم به درد شما می خوره ولی قیمتشو نتونستم گیر بیارم.
نتیجه گیری کلی:
توی مادربرد های ASUS من این دو مدلو بهتون پیشنهاد می کنم:(به جز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که قیمتشو نمی دونم.)
اگه داشتن پورت Thunderbolt و پشتیبانی از Wi-Fi براتون مهمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو بردارین ولی اگه این دو زیاد مهم نیستن و به کیفیت ساخت مادربرد بیشتر اهمیت میدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو پیشنهاد می کنم.
اگه تونستین قیمت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو دربیارین(فکر کنم بالای 1.500 باشه ولی اگه قیمتش کمتر از 1.200 بود می تونین همینو بردارین که هم Wi-Fi داره و هم کیفیت ساخت خوبی داره)
اگه سوالی نکته ای چیزی بود در خدمتم وگرنه که بریم سراغ برندهای بعدی!:great:
اقا حله چشاتنقل قول:
برو سراغ بعدی
خب میریم سراغ MSI:
MSI کارو راحت کرده چون مادربرد هاشو توی 3 گروه دسته بندی کرده:
1.OVERCLOCKING
2.GAMING
3.Mini-ITX
که از میان این سه گروه اولی بیشتر مناسب کار شما هست یعنی سری OVERCLOCKING.
لیست مادربردهای OVERCLOCKING با سوکت 1150 و چیپست Z87:
که از این میان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به علت قیمت بالا و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به علت کم تر بودن تکنولوژی های پشتیبانی شده (مثل پشتیبانی از Wi-Fi) حذف میشن.
می مونن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که هردوشون Wi-Fi دارن ولی Thunderbolt ندارن.هردوشون هم برای کار شما مناسب هستن و من تفاوت چشمگیری بینشون نمی بینم. من جای شما باشم از بین این دوتا اونی که ارزون تره رو انتخاب می کنم.
در ضمن مادربردهای MSI از قطعات باکیفیت Military Class هم بهره می برن که قطعاتی هستن که توی شرایط مختلف تحت فشار قرار گرفتن و تست شدن و نتایج خوبی نشون دادن.
من خودم مادربردهای MSI رو به بقیه ی برندها ترجیح میدم:1. (35):
بسیارممنموننقل قول:
اگه برا گیگابایت هم بفرستی ممنونت میشم
اینم گیگابایت:
لیست مادربرد هایی که Wi-Fi دارن:
لیست مادربردهایی که Thunderbolt دارن:
هیچی! متاسفانه هیچ کدوم از مادربردهای Z87 گیگابایت Thunderbolt ندارن.:1. (27):
مادربردهای Overclocking که مناسب کار شما هستن:
البته قیمت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بالاست(نزدیک 2 میلیون) به همین دلیل من بین این دو تا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو بهتون پیشنهاد می کنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای کار شما جوجه است به همین دلیل پیشنهادش نمی کنم!:lol:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم قیمتش بالاست.
پس بین مادربرد های گیگابایت فقط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به درد شما می خوره و قیمتش هم مناسب هست.:1. (35):
چرا دوست عزیز تو لیستت مدل زیر نیست؟نقل قول:
ga_z78x_ud4h
سلام.ببخشین که این قدر دیر جواب میدم چند روز اینترنت نداشتم.نقل قول:
منظورتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست؟
این مادربرد نه Wi-Fi داره نه Thunderbolt. سری OC هم نیست که بگیم اگه امکاناتی که می خواین رو نداره حداقل برای کارتون مناسب هست!:whistle:
البته توی بررسی مادربردهای گیگابایت یه مادربرد رو جا انداختم(تند تند بررسی کردم این از دستم در رفت!شرمنده:give_rose:):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] که هم Wi-Fi داره و هم Thunderbolt ولی قیمتشو نمی دونم.