اقا خیلی لطف کردیفنقل قول:
قط 1لطفی کن مادربرد پیشنهادیتو تا 1تومان برایcpu4770k بگو؟
Printable View
اقا خیلی لطف کردیفنقل قول:
قط 1لطفی کن مادربرد پیشنهادیتو تا 1تومان برایcpu4770k بگو؟
من چون خودم از سوکت 1155 استفاده می کنم در مورد مادربوردهایی که سوکتشون 1150 هست اطلاعات ندارم.
با این حال شما بگین می خواین از چه چیپستی استفاده کنین و چه تکنولوژی هایی براتون اهمیت داره تا تحقیق کنم یه چیز خوب پیدا کنم.:give_rose:
چون از cpu4770kاستفاده میکنم باید از سوکت 1150استفاده کنم.مادربردی هم که میخوام انتخاب کنم تا1تومان باشه.حالا بهترین مادربرد تا این رنج قیمتنقل قول:
نگفتین چه چیپستی می خواین؟!نقل قول:
منظورتونو ازچیپست متوجه نمیشم؟نقل قول:
نمی دونی Chipset چیه پس چه جوری مادربرد انتخاب کردی؟!:1. (27)::gasp:(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو می گم)نقل قول:
شما پس از انتخاب پردازنده باید براساس پردازنده تون سوکت مادربرد رو انتخاب کنین که همون طور که خودتون می دونین برای پردازنده ی شما سوکت 1150 باید استفاده بشه.بعد از انتخاب سوکت باید برین سراغ انتخاب چیپست و بعد هم انتخاب مدل مادربرد.
چیپست های مختلف توی performance تفاوتی ندارن و تفاوت اصلیشون توی اورکلاک هست.
به عنوان مثال با چیپست Z87 که خودتون انتخاب کردین میشه پردازنده و کارت گرافیک و رم رو اورکلاک کرد در صورتی که با H87 فقط پردازنده و کارت گرافیک رو میشه اورکلاک کرد. لیست چیپست های 1150 و تفاوت هاشون رو می تونین اینجا ببینین:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پیشنهاد من اینه که از همون Z87 استفاده کنین.
به جز چیپست چیزای دیگه ای که برای انتخاب مادربرد باید در نظر بگیرین تکنولوژی ها و درگاه های مورد نیاز خودتون هست. مثلا این که پورت Thunderbolt می خواین یا نه؟ WiFi داخلی می خواین یا نه پشتیبانی از Multi GPU می خواین یا نه و...
خب حالا شما بگین چه چیپست و چه تکنولوژی هایی می خواین تا بگردیم یه چیز خوب پیدا کنیم.
راستی قیمت اون دو مادربردی که خودت انتخاب کردی می دونی چه قدره؟ اصلا تو ایران گیر میان یا نه؟!
دوست عزیز ممنون بازمنقل قول:
اما این جدولی که دیدم سریzبیشتر به کاره من میادش.
درضمن این مادربردی هم که خودم انتخاب کردم بله تو بازار ایران هست و قیمتشم حدودا 1.200.000میشه.
خوب تو این رنج قیمت بازم بهتر هست؟؟
پورت Thunderbolt لازم داری؟ Wi-Fi چی؟نقل قول:
اگه تورنج قیمت 1تومان اینا رو هم داشته باشه خیلی خوبه.اما ملاک من اینه که برای رندر خوب جواب بده..نقل قول:
اگه اینارو داشته باشه خیلی خوبه
توی مادربرد های ASUS با این قیمت همون SABERTOOTH Z87 محشره ولی متاسفانه نه Wi-Fi داره و نه Thunderbolt.نقل قول:
فقط Z87-DELUXE/DUAL و Z87-EXPERT هستن که Thunderbolt دارن.(که جفتشون Wi-Fi هم دارن) ولی قیمتشونو نمی دونم.
اگه اجازه بدین میرم بخوابم فردا صبح در مورد قیمتشون و در مورد بقیه ی برندها صحبت می کنیم!:1~@$S (9):
راستی اینم بگین که به چه برند هایی علاقه مند هستین!:1. (21):