بین 700 تا یک میلیون.
کاربر شهرسختافزار
بین 700 تا یک میلیون.
آخرین ویرایش توسط ezatdr در تاریخ 19-03-21 انجام شده است علت: تغیر
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADATA Ultimate SU630 240GB
QR7X (25-03-21)
کاربر شهرسختافزار
از چه نوع براکتی باید استفاده کنم؟آیا امکان استفاده همزمان SSD و هارد خود دستگاه هم وجود دارد ؟
برای لپتاپ باید جایگزین هارد بشه و براکت نیاز نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (20-03-21)
کاربر شهرسختافزار
سلام من هارد اس اس دی را جایگزین هارد خود لب تاب کردم برای ورود به تنظیمات بایوس با زدن دکمه novo باید لب تاپ روشن شود اما روشن نشد ممکن مشکل از چی باشد لطفا راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دکمه پاور بعد از زدن دکمه novo دیگر عمل نمی کند .
آیا ممکن است که هارد شناسایی نشده باشد یا خوب نصب نشده باشد ؟
Screenshot_۲۰۲۱۰۴۱۴-۱۴۵۷۵۶_Gallery.jpg
آخرین ویرایش توسط ezatdr در تاریخ 14-04-21 انجام شده است علت: تغییر
کاربر شهرسختافزار
سلام
من این نوع هارد ( ADATA Ultimate SU630 240GB )را که گفتید خریدم لطف کنید روش نصب و پایتیشن بندی آنرا هم آموزش دهید . من خودم تصمیم به انجام اینکار را دارم. البته قبلا چندین بار کار پاتیشن بندی را انجام دادم.
هاردهای اس اس دی تا قابلیت چند پاتیشن را دارند و فضای درایوی c معمولا باید چه مقدار باشد ؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
240 گیگ نیاز به پارتشین بندی نداره و یک پارتشین باشه بهتره . باز اگر خواستید پارتشین بندی کنید موقع نصب ویندوز به راحتی میتونید پارتشین مورد نظر با حجم مورد نظرتون رو بسازید .
Davood2549 (01-04-21), ezatdr (01-04-21), QR7X (01-04-21)
کاربر شهرسختافزار
قصد دارم آن را 2 تا پاتیشن کنم .فضای مورد نیاز برای درایو c چقدر باشد کافیه آیا 60 گیگ کافیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام موفق شدم دستگاه را روشن و هارد را پاتیشن بندی کنم اما یه مشکل دارم ویندوز موقع نصب وسندوز نصب نمیشود و گزینه next غیر فعال میشود و پیغام عدم نصب ویندوز را میدهد لطفا راهنمایی کنید مشکل چیست.
البته اسکرین شات هم ارسال کردم.
New Doc 429_1.jpgNew Doc 429_2.jpgNew Doc 429_5.jpg
آخرین ویرایش توسط ezatdr در تاریخ 18-04-21 انجام شده است علت: اصلاح
باید به صورت gpt کنید نه mbrبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارتشین ها را حذف کنید با خود ستاپ ویندوز پارتشین ها را بسازید .نشد باید با یکی از برنامه های پارتشین بندی بوتیبل . هارد را از mbr به gpt تبدیل کنید .
ezatdr (19-04-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks