شماره تماس و آدرس فروشنده اصلی رم Corsair یا Gskill رو کسی داره ؟
اگه دارین مرحمت کنید ... مچکرم
کاربر شهرسختافزار
شماره تماس و آدرس فروشنده اصلی رم Corsair یا Gskill رو کسی داره ؟
اگه دارین مرحمت کنید ... مچکرم
|
|
*MoJtAbA* (14-04-14)
کاربر شهرسختافزار
والا برای یکی از دوستان میخواستم ... هر بار بازا رو زیر و رو میکنه ولی موجودی همه ناقص ... به هر حال مچکرم ... هماهنگ میکنم که با خودتون در ارتباط باشن
خب موجودی بازار ناقصه! نه بنده ی نوعی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم. در خدمتیم.
*MoJtAbA* (14-04-14), rainyman13 (13-04-14)
این دوستمون هم یکسری وارد کردند :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...r.php?u=121135
کاربر شهرسختافزار
چند تا پستی که گذاشتم خود به خود یه سری حرف کم و زیاد شده و کالآ مطلب مثل عنوان این پست خراب شده... کسی تا بحال مشکل مشابهی نداشته؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با وبندوز 8.1 و اینترنت اکسپلورر مشکل داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با فایرفاکس مشکل حل شد
Administrator
دوست عزیز عنوان این تاپیک رو بنده تغییر داده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون عنوان "رم Gskill و corsair" چندان واضح نبود. یه عنوان کلی بود. طبق قوانین عنوان تاپیک باید واضح و بیانگر محتوای تاپیک باشه.
اما در مورد پست هاتون چه مشکلی دقیقا در کدوم ارسال هاتون داشتید؟ بگید تا بررسی کنم.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-04-14), nima_hl (13-04-14), rainyman13 (14-04-14)
کاربر شهرسختافزار
دقیق یادم نیست کدوم یکی از پست هام بود ولی یادمه یک کلمه رو نمایش نمیداد .... ویرایش رو میزدم کلمه بود بعد تایید میکردم باز نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مشکل جدیدی بود به اطلاع شما میرسونم ... مچکرم بابت پاسخگوییتون
کاربر شهرسختافزار
سپاسگذارم ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks