فروشنده ی اصلی و غیر اصلی نداره عزیز. سراسر ایران هر فروشنده ای می تونه موجود داشته باشه.
بنده از هر دو برند موجود دارم، خواستید، در خدمتیم. پی ام بدید.
کاربر شهرسختافزار
|
|
*MoJtAbA* (14-04-14)
کاربر شهرسختافزار
والا برای یکی از دوستان میخواستم ... هر بار بازا رو زیر و رو میکنه ولی موجودی همه ناقص ... به هر حال مچکرم ... هماهنگ میکنم که با خودتون در ارتباط باشن
خب موجودی بازار ناقصه! نه بنده ی نوعی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم. در خدمتیم.
*MoJtAbA* (14-04-14), rainyman13 (13-04-14)
این دوستمون هم یکسری وارد کردند :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...r.php?u=121135
کاربر شهرسختافزار
سپاسگذارم ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
چند تا پستی که گذاشتم خود به خود یه سری حرف کم و زیاد شده و کالآ مطلب مثل عنوان این پست خراب شده... کسی تا بحال مشکل مشابهی نداشته؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با وبندوز 8.1 و اینترنت اکسپلورر مشکل داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با فایرفاکس مشکل حل شد
کاربر شهرسختافزار
من از ویندوز 7 و chrome استفاده میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
دوست عزیز عنوان این تاپیک رو بنده تغییر داده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون عنوان "رم Gskill و corsair" چندان واضح نبود. یه عنوان کلی بود. طبق قوانین عنوان تاپیک باید واضح و بیانگر محتوای تاپیک باشه.
اما در مورد پست هاتون چه مشکلی دقیقا در کدوم ارسال هاتون داشتید؟ بگید تا بررسی کنم.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-04-14), nima_hl (13-04-14), rainyman13 (14-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks