با سلام خدمت دوستان..من یه هارد 500دارم که بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا نمیاد..مشکل از هارد هست به نظرتون درست میشه یا ن..میشه راهنمایی کنید..
Printable View
با سلام خدمت دوستان..من یه هارد 500دارم که بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا نمیاد..مشکل از هارد هست به نظرتون درست میشه یا ن..میشه راهنمایی کنید..
به این شکل نمیشه پاسخ داد . باید توسط تعمیرکار بررسی بشه . تا بشه اظهار نظر کرد .نقل قول:
دوست عزیز موقع نصب ویندوز وقتی درایو c پنج شش طول میکشه تا نصب بشه... به نظرتون میشه از بدسکتور شده باشه..راه حل چیه؟؟میشه راهنمایی کنید
روی باتلاق نمیشه خونه ساختنقل قول:
یه هارد جدید تهیه کنید
هارد قبل از اینکه کاملا خراب بشه حالت کندی پیدا میکنه .این هارد قابل اطمینان نیست .نقل قول:
سلام
بنده یه هارد A65 سیلیکون پاور خریدم، هارد داخلیش سامسونگه.. به نظرتون سامسونگ تو زمینه هارد مکانیکی 2.5 اینچ چطور عمل کرده؟
یه مشکلی که دارم اینه که موقعی که چیزی اکسترکت میکنم صدا و لرزشی شبیه به کتری آب در حال جوش داره، به طوری که وقتی انگشتامو میزارم روش ضربه هایی ملموس شبیه به کتری آب در حال جوشیدن حس میکنم و گوشمو که نزدیک میبرم صدایی دقیقا شبیه کتری آب در حال جوش میشنوم! هارد رو تازه خریدم... سرعتش خوبه و مشکلی از این نظر نداره (110 تا 115 با یو اس بی3 و 30مگ با یو اس بی2) با نرم افزار HD Tune Pro چک کردم همه چی اوکی بود! به نظرتون مشکلی داره!؟
بهترین نرم افزار واسه پیدا کردن کلیه مشکلات احتمالی هارد اکسترنال رو معرفی کنید
سری جدید سامسونگ باشه تحت نظارت و مالکیت سیگیت تولید میشه . ولی با توجه به مواردی که دیدم معمولا از سری قدیمی سامسونگ استفاده میکنند که کیفیت خیلی بالایی ندارند .اون صدا هم طبیعی هست . معمولا به خاطر جنس بدنه و کاور و نداشتن ضربه گیر و لرزش گیر اون صدا شنیده میشه .نقل قول:
ممنون از پاسختون ولی a65 ضربه گیر و لرزش گیر داره و بدنه هم از جنس سیلیکون هستش! همچنین یه a80 دارم و این مشکلات رو نداره!نقل قول:
نرم افزار رو هم یادتون رفت معرفی کنید!
اگر واقعا اینطوری بود این صدا برای چی هست دوست عزیز ؟ نرم افزار هم active smartنقل قول:
خب منم سوالم همینه! :1. (27): میترسم مشکلی داشته باشه! هارد A65 اینجوری نباشه که A80 با بدنه آلومینیوم باید ویبره بره !!! درحالی که کوچیکترین صدا یا ضربه ای نداره!نقل قول:
حتما این لینک رو یه نگاه بندازید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]