اسکرین شات :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکرین شات :
nima_hl (29-07-15)
|
آقا امید تخصصشون در این ضمینه بیشتر از منه و بهتر میتونند راهنمائی کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی تا اینجا شما مشکلی با هارد ندارید
دمای هاردتون یکم بالاست که بهتره فن برای هارد بگذارید یا تحویه را بهینه کنید
سرعت پائین انتقالتون هم احتمالا مربوط به هارد نیست برای مثال اگر از روی فلش فایل روی هارد میریزید به سرعت usb2 یعنی 25 تا 30 مگابایت محدود میشید
سیستمتون را از لحاظ نرم افزاری ( ویروس ) چک بفرمائید
AMD>INTEL (29-07-15)
سیستم تهویه رو درست میکنم.اما سرعت انتقال توی خود هارد از 40 بیشتر نمیشه.با کسپر هم کامل چک کردم.پاکه پاکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم اسکرین شات با Hdd Tune :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
دوست گرامی از کجا به کجا کپی میکنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما یک فایل را از روی هارد روی خودش کپی میکنید سرعت باید همین حدود 40 مگابایت در ثانیه باشه ( چون هد باید مرتب از یک نقطه بخونه و روی نقطه دیگه بنویسه )
ولی اگر مثلا از روی یک هارد وسترن بلک دیگه کپی میکنید باید بالای 100 باشه
بله.ولی توی همین کپی توی خود هارد هم مرتب توی فایل های یک گیگ به بالا هنگ میکنه ( سرعت به صفر میرسه برای 1-2 دقیقه ) یا توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ.حالا با وجود اینها شما میگید که هارد سالم هست یا نه؟امکان داره مربوط به کابلی داره که من وصل کردم.توی پست اولم اشاره کرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متخصص هارد آقا امید ( AMD>INTEL ) هستند که نظرشون روی low level format است ( پست قبل )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار براتون امکان داره ؟
پینوشت : اگر کابل بهتر در دسترس دارید حتما کابل را تعویض کنید . مادربردتون چیه ؟
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 29-07-15 انجام شده است
AMD>INTEL (29-07-15)
|
عکستون واضح نیست . ولی خیلی نوسان دارید . از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و یکبار low level format کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks