تا جایی که من کار کردم و دیدم از نزدیک یا سرچ کردم تو نت دی رمش SK Hynix هست (اما ممکنه با مایکرون هم داشته باشه) هر دوشون خوبنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ حافظه نندش هم کیوکسیا (توشیبای سابق که تغییر اسم داد) هست که خب توشیبا از نظر سرعت عقب تر از سامسونگ هست، یکی از دلایل سرعت کمترش نسبت به 980 پرو اینا همین چیپ نندش هست (با کیفیته اما ماکسیمم سرعت رو نمیده خب هر چند 5 گیگ به اندازه کافی سریع هست (حتی 3.5 گیگ جن 3 هم خیلی سریعه)
کنترلرش هم فایزون ای 16 هست که تقریبا تمام اس اس دی های عمر نوشتاری بالا این هست کنترلرشون (چون کار تحصیح خطا و ترتیب استفاده از سلول ها ، اینکه چقدرش رو slc استفاده کنن حالا چه برای کش چه برای افزایش عمر، چقدر سلول ذخیره نگه دارن و ... همه با کنترلر هست که اتفاقا اون دمای بالا هم برای این قطعه هست که وقتی به 70 درجه برسه سرعتش رو کم میکنه که دما بالاتر نره، هر چند توی کیس های با ایر فلوی خوب جز جن 5 ها که خیلی داعن این اتفاق نمیفته، مگر کیس ایر فلوی بد داشته باشه یا گرافیکی که زیرش هست خیلی داغ باشه و بک پلیتش حرارت زیادی داشته باشه (مثل کارت 3090 که بک پلیت پشتش اونقد داغ میشه که حتی نمیشه یک ثانیه انگشت رو روش نگه داشت (موقع ماین یا کار سنگین که مثل کوره داغ میشه، چون 12 گیگ از حافظه ش پشت برد هست (و رم های gddr6x همینجوریش داغ هستن چه برسه اون پشت بدون فن و فقط با یک هیت سینک فلزی نصب شده باشن، در این صورت هست که قطعه دیگه باعث افزایش دمای اس اس دی میشه)
مخصوصا اگر کولر پردازنده هم آبی باشه و روی بلاک فنی وجود نداشته باشه (که پاشنه آشیل کولر های آبی هست (فقط بعضی مدل های خاص تو بلاک فن دارن که دمای سطح برد و وی آر ام رو هم پایین میارن)
اما کولر های بادی باز هوای رو جا به جا میکنن مخصوصا مدل های خوابیده که عالی هستن و قشنگ مستقیم هوا رو به سطح برد میزنن
اون اصلی هم که گفتید کورسیره هم قیمت 980 پرو معمولی هست (وگرنه نسخه oemش که یه میلیون ارزون تره و خیلی ارزش خرید داره) و نسخه 980 هیت سینک دار هم که گرونه 990 هم همینطور
به شخصه خب سراع مدل 2 ترابایتیش میرفتم همون پی ان وای رو (حدود 7 تومنه با عمر نوشتاری 3600 که خب یه میلیون گرون تر از 470 ام اس آی هست با 300 ترا عمر بیشتر)
اما خب چون خودتون صلاح دیدید یکی سریعتر بخرید یکی کمی کندتر (که اولش اصلا بنا بر جن 3 بود اما به لطف خدا این مدل تو ذهنم اومد و بهتون معرفی کردم و با هیت سینک هم اومد و بر نداشته بودن از روش)
در ضمن الان رو نبینید کلی برند هیت سینک های مختلف زدن قبلا اصلا همچین خبرایی نبود و یه اکس پی جی روی بعضی مدل ها هیت سینک داشت اونم تقریبا نازک
و این مدل پی ان وای هیت سینکش خیلی خفن تر بود اون موقه و فقط سابرنت بود که هیت سینک بهتر داشت
81DNmJskQAL.jpg که هنوزم عالیه
حیف تو ایران خیلی کم اومد، من هم داشتم هم فروختم تو ایران شناخته شده نیست اما جزو بهترین تولید کننده های اس اس دی تو دنیا هست
PNY-CS3040-1TB-696x464.jpg
PNY-CS3040-1TB-Temps.png
این دماش توی سیستم اپن بنچی هست که هیچ فنی نداره (یعنی تنها تو برد رها شده و هیچ فنی نیست هیچ کیسی هم نیست و تو اپن بنچ بوده، مسلما توی کیسی که چن تا فن ورودی و خروجی داره دما از این بهتر خواهد بود.
اما همین جا هم بسیار دماش مناسبه، چه توی حالت آیدل چه تو حالت کاربری بسیار سنگین خنک کار کرده (اس اس دی دمای ترمال تروتلینگش 70 درجه هست، دمای 30 و خورده ای برای آیدل برا اس اس دی جن 4 عالی محسوب میشه (خودم تو اپن بنچ شبیه این تست کردم با هیت سینک مادربرد آیدلش 45 بوده و تحت فشار سنگین 60) البته که توی کیس که قرار گرفته خیلی بهتر شده باز
PNY-CS3040-1TB-ASSSD-10GB-Chart.png
PNY-CS3040-1TB-ATTO-8GB-Chart.png
PNY-CS3040-1TB-CrystalDiskMark-1GB-Chart.png
توی بنچمارک ها هم خیلی خوب ظاهر شده با اینکه اس اس دی های خیلی سریع سابرنت و سامسونگ اینا هم توی تست هستن

Bookmarks