با سلام خدمت دوست خوب و عزیزم
آقای مهندس من اول تست کردم اصلا هارد read و write نداشت بعد با نرم افزار hd tune pro بنچمارک گرفتم و عکس آن در زیر هست.
hd tune.png
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوست خوب و عزیزم
آقای مهندس من اول تست کردم اصلا هارد read و write نداشت بعد با نرم افزار hd tune pro بنچمارک گرفتم و عکس آن در زیر هست.
hd tune.png
با تشکر
بنچمارک نه فایل بنچمارکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از پاسخ شما ممنونم
من بنچمارک گرفتم و عکس آن در زیر هست.
hd tune-1.png
با تشکر از شما دوست عزیز
کامل نیست این . با این حال به دلیل نوساتات وضعیت یک یا هر دو هارد زیاد جالب نیست . باید هر دو LLF بشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hoshang2 (15-03-20)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیزم ممنونم از پاسخ شما
منظور شما از LLF چیست دوست عزیزم من چه کارهایی باید انجام بدهم تا سرعت لازم را داشته باشم.
دوست عزیز من با نرم افزار مورد نظر از یک قسمت دیگر آن یک عکس دیگر گرفتم.
hd tune-2.png
و بعدی
hd tune-3.png
چون دوست عزیز بر روی WRITE که کلیک می کنم می گوید که باید پارتیشن ها باید یکی شود برای همین نتونستم WRITE را تست بگیرم.
ممنونم
با تشکر
آخرین ویرایش توسط hoshang2 در تاریخ 15-03-20 انجام شده است
سلام یعنی هر دو هارد باید بکاپ بگیرید از raid خارج کنید و low level format کنید با برنامه زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردها را نوبتی به عنوان هارد دوم با این برنامه فرمت کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
hoshang2 (15-03-20)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیزم من همین الان انجام می دهم شاید چندین ساعت زمان ببرد می خواهم از ویندوزم acronis true image بگیرم و در هارد اکسترنال خودم ذخیره کنم و بقیه کارهایی که شما فرمودید انجام بدهم با تشکر از راهنمایی های شما
من انجام می دهم و نتیجه را راعلام می کنم.
با تشکر
AMD>INTEL (15-03-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks