باسلام و سپاس از حضور اساتید فعال و باسواد
هارد اکسترنال 2 ترا مارک Adata مدل hd720 چندسالی هس که دارم و استفاده میکردم، اخیرا ظرفیتش تکمیل شده بود و کم کم شروع کرده بودم به خالی کردن هارد
که بعد از اینکه 1 ترا خالی کردم ، حدود دو سه هفته پیش موقع کپی کردن به هارد ، یک سری فایل کپی شد ، سری دوم رو که میخاستم کپی کنم دیدم سیستم هنگ کرد ، که متوجه شدم بخاطر هارد اکسترنال هس که مجبور شدم کابلش رو دربیارم و بعد از جازدن دوباره به سیستم ، بازهم هنگ داشت
روز بعدش باز مساله برقرار بود تا اینکه با یه کابل دیگه هم تست کردم و تفاوتی نکرد که تو سایت ها دیدم که رنگ چراغ قرمز ممتد بشه یعنی هارد ایراد کرده و چشمک زن باشه یعنی سنسور ضربه !
اولش قرمز ممتد بود ولی بعد از تعویض کابل و جدا کردن و اتصال مجدد چندباره ، این بار قرمز چشمک زن بود تا اینکه بعد از ساعتی انتظار بالاخره بالا اومد و کار کرد و کل اطلاعات رو کپی گرفتم رو هارد دیگه
تا اینکه امروز مجددا زمان کارکردن هارد اکسترنال باز دیدم هنگ کرده که چراغ چشمک زن روشن شده بود و بعد از ساعتی انتظار مجدد درست شد
بعد از درست شدن و کارکردن سالم هارد توسط برنامه HD.Tune.Pro یه گزارش گرفتم که طبق عکس ضمیمه ریپورت داد
الان هم گذاشتم اسکن ارور کنه !
ممنون میشم راهنمایی کنین که چجوری از این حالت درمیشه آوردش ؟
hd720.jpgBE.JPGc5.JPGc7.JPG

Bookmarks