سید جان منم با سرچی که کردم دیدم این صدا طبیعیه و مشکلی نیست. میتونی از هاردت استفاده کنی
ولی اگه خیلی سر و صدا داره بنظرم در کیست رو با نویز گیر کاور کن تا صداش بیرون نیاد.
سید جان منم با سرچی که کردم دیدم این صدا طبیعیه و مشکلی نیست. میتونی از هاردت استفاده کنی
ولی اگه خیلی سر و صدا داره بنظرم در کیست رو با نویز گیر کاور کن تا صداش بیرون نیاد.
seyed mamali (17-03-15)
|
ممنون مرصاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از صداش زیاد بدم نمیاد(تازه باحال هم هست؛انگار یه نفر رفته تو کیس داره چیپس میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
فقط سلامتش مهم بود
که هم شما و هم امید جان میفرمایید مشکلی نیست
واسه این هاردا فریمور نمیاد؟
(چون سیگیتا که اینجوری صدا میدادن فریمور براشون اومدو اکثرن درست شدن!)
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
M3RS4D 50062 (17-03-15)
وسترن رو که من با صدای زیادش میشناسم. تا حالا هم ندیدم که صداش کم بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد فریمور هم که میتونید سایت وسترن رو باز کنید و مدل هاردتون رو انتخاب کنید, ببینید که براش چیزی اومده یا نه که اگه اومده باشه به note مینویسن که چه باگ هایی برطرف شده و چه چیز هایی بروز شده.
seyed mamali (18-03-15)
وارد سایت وسترن شدم،ولی هیچ اثری از فریمور نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصن تو قسمت دانلداش چیزی به اسم فریمور وجود نداره
این مدل هارد گرین منه:wd10eacs-00d6b0
شما هم مرصاد جان بی زحمت یه سرچی بزن تو سایت وسترن!سایتش عین سایت سیگیت نیست.
گاهي نمي شود، كه نمي شود
M3RS4D 50062 (18-03-15)
فریمور هاردت چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن کاملش رو بگو
seyed mamali (18-03-15)
seyed mamali (18-03-15)
|
فقط برای هارد سری پاسپورتی احتمال اپدیت فریم ویر هست . هاردهای وسترن کمترین میزان خرابی از ناحیه فریم ویر دارند . به خاطر همین عموما وسترن دیجیتال اقدام به انتشار فریم ویر نمیکند .
اپدیت فریم ویر قبلا هم توضیح دادم فقط در موارد خاص و اون هم در یکسری معدود از هاردهای سیگیت عرضه شده است که ممکنه تو روند اپدیت مشکلاتی ایجاد کند .
M3RS4D 50062 (18-03-15), seyed mamali (19-03-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مرصاد جان
خیلی خیلی تشکر
ممنون امیدجانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله در مورد پاسپورتی یه بار فریمورشو آپدیت کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تصویر از پاوره من که مارکشو مطمین نبودم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
M3RS4D 50062 (19-03-15)
سید جان من فریم وری پیدا نکردم.
seyed mamali (19-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks