احتمالش هست ولی به دلیل ظرافت سوکت usb .خرابی سوکت محتمل تر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالش هست ولی به دلیل ظرافت سوکت usb .خرابی سوکت محتمل تر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (02-12-14), M3RS4D 50062 (02-12-15), nima_hl (01-12-14), Saeed1373 (01-12-14), مهدی بهادرفر (02-12-14)
|
سلام من دیروز یه ای دیتا ضد ضربه خریدم فرمت ان تی اف اس کردم داشتم دیتا از یه هارد دیگه روش میریختم یهو ارور داد (با یه سرعت فاجعه البته یو اس بی ۲)و دیگه شناسایی نمیشه میزنمش به سیستم صدا ی کانکت میاد و چراغ و موتورش هم روشنه ولی ایکونش نمیاد تو مای کامپیوتر با سه تا سیستم چک کردم و کابلم عوض کردم نشد
گارانتی همون نبش طالقانی باید ببرم ؟ همون روز هم میدن ؟ میشه ببرم یه مغازه دیگه ؟
گارانتی کدوم شرکته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz_chz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو ساله اونگ
دفتر خدمات پس از فروش تهران
خیابان ولیعصر، تقاطع طالقانی، مجتمع تجاری نور، طبقه 3 اداری، واحد 1513
تلفن : 88227390-94
ایمیل: support [at] avang.ir
ساعات کاری:
شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 الی 16
پنج شنبه از ساعت 10 الی 12
همون جا عوض میکنه واسم؟
|
باید از خودشون بپرسید . بستگی داره به سیستم کاریشون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط behrooz_chz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام . من یه هارد HD710 خریداری کردم و ازش استفاده کردم . الان تا یک روزه که سیستمم هارد رو شناسایی نمی کنه . این ارور پایین سمت چپ ویندوز میاد " Device driver software was note succsessfully installed "! میشه بگید باید چکار کنم ؟ آخه بیشتر اطلاعاتم تو اون هارده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیستم دیگه تست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iAmirhosein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks