اگر گارانتی داره بهتره بره گارانتی.
اگر گارانتی داره بهتره بره گارانتی.
سال ها او منتظر است و ما غایب . . .
سلام بر تو ای یاری دهنده مستضعفان و خوار کننده مستکبران
دلم سفر می خواهد . . .
نه برای رسیدن! فقط برای رفتن . . .
M3RS4D 50062 (01-12-14)
|
salam, man ye hard external daram k chnad ruz pish b televisione yeki az bastegan vaslesh kardam va nmidunam be dalile avaz kadane formatesh bud ya harchi dge bala nemiumad, tuye lap top hham k bala miumad minvesht format disck. emruz bordamesh garanti goft bayad format she va ye esmi ham az partition ovord va khodesh goft k dorost shod! umadam khune vaslesh kardam be lap topam k windowswsh 8e, neshunesh dad va bazesh kard. ama be computer ke vaslesh kardam bala nayovord, windowse computer ham 7e. be gushimam vaslesh kardam nayovord. nemidunam chera. kasi mitune komak kone?
فارسی تایپ کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahgozaar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بديد به گارانتي
چقدر طول میکشه تا گارانتی جواب بده چون من از شهرستان ارسال می کنم تا حالا از گارانتی این شرکت استفاده کردید
اگر آونگ باشه هفت روز کاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ondaran برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (09-04-14), AMD 2014 (09-04-14), مهدی بهادرفر (01-12-14)
|
اگر گارانتی اصلی باشه از وقتی که به دستشون برسه 2-3 روزه تحویل میدن
*MoJtAbA* (09-04-14)
دوستان منم یه هارد اکسترنال Adata Hd 710 1Tra خریدم به کامپیوتر وصل بود ، دستم خورد کابل از هارد جدا شد اما به کامپیوتر وصل مونده بود بعدش هرچی کابل رو بهش وصل می کنم چراغ آبیش روشن میشه و ثابت روشن میمونه یکم پورتش کج شده یکمم کابلش ، به نظرتون از کابله یا پورتش خراب شده؟؟؟
هاردهای ADATA و کلا هاردهای بدون آداپتوری قسمت usb socket ضعیفی دارند. احتمالا سوکت از روی برد بلند شده است . باید ببرید گارانتی ممکنه حتی قبول نکنند . چون روی مسائل فیزیکی حساس هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (02-12-14), Saeed1373 (01-12-14), مهدی بهادرفر (01-12-14)
ممکن هست مشکل از کابل باشه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks