کاربر شهرسختافزار
فناوری Express Gate یک حافظه روی خود مادربورد تعبیه کرده و یک نسخه از لینوکس رو روی اون نصب کردن و شعار ایسوس هم راه اندازی در 5 ثانیه هست! در واقع توسط این چیپ سیستم شما مستقل از هارد راه اندازی میشه و مستقیم وارد این نسخه از لینوکس میشه که به محظ وارد شدن به اون میتونید وارد اینترنت بشید یا ایمیلهای خودتون رو چک کنید و .... که البته به درد زمانی که سیستم عامل بنا به مشکلاتی بالا نمیاد هم میخوره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( یک عکس از محیط این سیستم عامل )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با EZ Backup هم دقیقا اطلاعی ندارم ولی فکر کنم مربوط به Raid بشه. شاید برای Backup هم باشه. دوستان اگه اطلاعی در رابطه با این فناوری دارند ، به ما هم بگن.
کاربر شهرسختافزار
فقط مشکلی که من با این express gate مواجه شدم این بود که نتونستم از طریق ویندوز 7 نصبش کنم...یعنی DVD همراه مادربورد رو که تو ویندوز 7 گذاشتم اصلاً هیچیش نصب نشد...هر ترفندی هم که بلد بودم بکار بستم اما نشد...حجم برنامش هم خیلی زیاد وبد تا اون جایی که یادمه ارزش دانلود نداشت(حدود230 مگ)....تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با سلامفقط مشکلی که من با این express gate مواجه شدم این بود که نتونستم از طریق ویندوز 7 نصبش کنم
سیستم عامل لینوکس که تحت فناوری Express Gate روی مادربوردهای خاصی از اسوس نصب شده نیاز به نصب نداره و مستقل از ویندوز عمل می کنه و هنگامی که سیستم Boot میشه می تونید در کمتر از 5 ثانیه از اون استفاده کنید !
اینجا مطالب خیلی زیادی از این تکنولوژی وجود داره :
کد:http://express-gate.iranictnews.ir/T______express-gate.htm
کاربر شهرسختافزار
دقیقا...! در واقع این سیستم عامل روی مادربورد نصب شده و نیازی به این نیست که شما بخواهید از جایی دانلود کنید یا توی DVD مادربورد بگردید. چون همونطور که گفتم این سیستم عامل روی هارد دیسک نیست و مستقل از هارد اجرا میشه. موقع روشن کردن سیستم همون صفحه اول که با زدن Delete وارد BIOS میشید ، قاعدتا باید با زدن یه دکمه دیگه هم این سیستم عامل اجرا بشه. ( فقط کدوم کلید هست نمیدونم! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (07-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks