پاسخ : پاسخ: طريقه هارد به هارد كردن؟؟؟
نقل قول:
در ضمن مادربورد من P5Q و دو تا برنامه ظاهراً در این زمینه داره که ا حالا سمتشون نرفتم به اسم express gate و EZ back up...نحوه ی کا با این ها به چه صورتیه؟:great:
فناوری Express Gate یک حافظه روی خود مادربورد تعبیه کرده و یک نسخه از لینوکس رو روی اون نصب کردن و شعار ایسوس هم راه اندازی در 5 ثانیه هست! در واقع توسط این چیپ سیستم شما مستقل از هارد راه اندازی میشه و مستقیم وارد این نسخه از لینوکس میشه که به محظ وارد شدن به اون میتونید وارد اینترنت بشید یا ایمیلهای خودتون رو چک کنید و .... که البته به درد زمانی که سیستم عامل بنا به مشکلاتی بالا نمیاد هم میخوره! :yes: ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
در رابطه با EZ Backup هم دقیقا اطلاعی ندارم ولی فکر کنم مربوط به Raid بشه. شاید برای Backup هم باشه. دوستان اگه اطلاعی در رابطه با این فناوری دارند ، به ما هم بگن.
پاسخ: پاسخ : پاسخ: طريقه هارد به هارد كردن؟؟؟
نقل قول:
فناوری Express Gate یک حافظه روی خود مادربورد تعبیه کرده و یک نسخه از لینوکس رو روی اون نصب کردن و شعار ایسوس هم راه اندازی در 5 ثانیه هست! در واقع توسط این چیپ سیستم شما مستقل از هارد راه اندازی میشه و مستقیم وارد این نسخه از لینوکس میشه که به محظ وارد شدن به اون میتونید وارد اینترنت بشید یا ایمیلهای خودتون رو چک کنید و .... که البته به درد زمانی که سیستم عامل بنا به مشکلاتی بالا نمیاد هم میخوره! :yes: (
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
در رابطه با EZ Backup هم دقیقا اطلاعی ندارم ولی فکر کنم مربوط به Raid بشه. شاید برای Backup هم باشه. دوستان اگه اطلاعی در رابطه با این فناوری دارند ، به ما هم بگن.
فقط مشکلی که من با این express gate مواجه شدم این بود که نتونستم از طریق ویندوز 7 نصبش کنم...یعنی DVD همراه مادربورد رو که تو ویندوز 7 گذاشتم اصلاً هیچیش نصب نشد...هر ترفندی هم که بلد بودم بکار بستم اما نشد...حجم برنامش هم خیلی زیاد وبد تا اون جایی که یادمه ارزش دانلود نداشت(حدود230 مگ)....تشکر:give_rose:
پاسخ: طريقه هارد به هارد كردن؟؟؟
نقل قول:
فقط مشکلی که من با این express gate مواجه شدم این بود که نتونستم از طریق ویندوز 7 نصبش کنم
با سلام
سیستم عامل لینوکس که تحت فناوری Express Gate روی مادربوردهای خاصی از اسوس نصب شده نیاز به نصب نداره و مستقل از ویندوز عمل می کنه و هنگامی که سیستم Boot میشه می تونید در کمتر از 5 ثانیه از اون استفاده کنید !
اینجا مطالب خیلی زیادی از این تکنولوژی وجود داره :
کد:
http://express-gate.iranictnews.ir/T______express-gate.htm
پاسخ : پاسخ: طريقه هارد به هارد كردن؟؟؟
نقل قول:
با سلام
سیستم عامل لینوکس که تحت فناوری Express Gate روی مادربوردهای خاصی از اسوس نصب شده نیاز به نصب نداره و مستقل از ویندوز عمل می کنه و هنگامی که سیستم Boot میشه می تونید در کمتر از 5 ثانیه از اون استفاده کنید !
دقیقا...! در واقع این سیستم عامل روی مادربورد نصب شده و نیازی به این نیست که شما بخواهید از جایی دانلود کنید یا توی DVD مادربورد بگردید. چون همونطور که گفتم این سیستم عامل روی هارد دیسک نیست و مستقل از هارد اجرا میشه. موقع روشن کردن سیستم همون صفحه اول که با زدن Delete وارد BIOS میشید ، قاعدتا باید با زدن یه دکمه دیگه هم این سیستم عامل اجرا بشه. ( فقط کدوم کلید هست نمیدونم! )