خب من طور دیگه ای فرض می کردم.نه قبل اپدیت بایوسی درکار نبود :دی .. بعد از اسمبل سیستم بایوسو آپدیت کردم و رید کردم و ویندوز عوض کردم .. همین ..
چون چند بار روی آپدیت بایوس تاکید کرده بودید فکر کردم ابتدا سیستم رو راه اندازی کردید و RAID کردید و ... و نهایتا بایوس رو آپدیت کردید و این مشکلات بوجود آمده! خب قضیه دیگه ارتباطی به بایوس نداره.
اگه ویندوز XP نصب می کنید باید درایورهای RAID رو روی یک فلاپی کپی کنید، نیازی نیست همون فلاپی مخصوص باشه، هر فلاپی دیگه ای هم همون کار رو انجام می ده.آخرین درایور رید رو باید توی اون فلاپی مخصوص خودش بریزم ؟
در ویندوز ویستا و 7 می تونید از فلش مموری هم استفاده کنید.
مشکلی نیست راهنماییتون می کنیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید RAID کردن کار بسیار ساده ایه.در ضمن من رید کردن رو بلد نیستم کامل
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
مدیر بازنشسته
خوب من درایور رید رو از اینجا پیدا کردم :
http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmpr...rmal&mode=view
اما 2 تا درایور رید داره .. کدومه ؟
خوب چون میخوام ویندوز 7 بریزم میریزم توی فلش ... باید فایل ها Extract بشه ؟ در ضمن لطف کنید توضیح کامل رید کردن رو در حالت اینکه کل فضا حفظ بشه و کارایی و سرعت بالا بره چه در ویندوز 7 چه در XP توضیح بدید .. با تشکرکد:RAID Driver Revision 002 Description SB750 RAID Driver(for 3.1.1540.50 SB750 RAID ROM) for Windows XP,Vista 32/64bit. File http://img.lanparty.tw/Upload/Driver/CM/ATI_RAID7xx_FD.zip Size 248 KB OS Revision 001 Description SB750 RAID Driver for Windows XP,Vista 32/64bit. File http://img.lanparty.tw/Upload/Driver/CM/790GX_RAID.ZIP Size 58,220 KB OS
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
http://img.lanparty.tw/Upload/Driver...RAID7xx_FD.zip
فایل رو در فلش Extract کنید.
بعد از Backup گرفتن از اطلاعات، سیستم رو Restart کنید و با زدن دکمه Del برید به منوی تنظیمات بایوس.
از منوی اول وارد Integrated Peripherals بشید و گزینه Raid Config/Function (یا چیز مشابهی رو انتخاب کنید) و تعیین کنید کدام پورت های SATA قراره RAID بشن.
به صفحه اصلی برگردید و تنظیمات رو ذخیره کنید و سیستم رو ریستارت کنید. حالا موقع بوت سیستم به جای Del دکمه F4 رو فشار بدید تا وارد قسمت تنظیمات RAID بشید.
در این صفحه نوع RAID را باید تعیین کنید که گزینه RAID 0 رو انتخاب می کنید و هاردهایی که قراره RAID بشن رو مشخص می کنید. تنظیمات رو ذخیره کنید و بعد از ریستارت شدن سیستم دوباره وارد تنظیمات بایوس (Del) بشید و از طریق قسمت َAdvanced BIOS Features و گزینه Hard Disk Boot Priority ؛ Raid Array ای رو که ساختید رو انتخاب کنید.
حالا خارج بشید و بعد از ذخیره تنظیمات باید سیستم عامل رو نصب کنید. ویندوز 7 یا ویستا رو مستقیما نصب کنید و بطور معمولی جلو برید تا زمانی وارد صفحه تنظیمات پارتیشن ها برای نصب ویندوز بشید. در این قسمت گزینه Load Driver رو انتخاب کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا فلشی رو که از قبل هم به سیستم متصل بوده رو انتخاب کنید و وارد فولدرهای RAID7xx و x64 یا x86 (بسته به 32 یا 64 بیت بودن سیستم عامل) بشید و درایورها رو لود کنید. ممکنه چند دقیقه طول بکشه. مراحل نصب رو کاملا عادی ادامه بدید و تا پایان نصب هم فلش مموری رو در نیارید.
در ویندوز XP قبل از نصب فلاپی رو در درایو قرار بدید. همون اوایل که صفحه آبی میاد در پایین می نویسه برای لود کردن درایورهای SCSI یا RAID دکمه F6 رو فشار بدید، این کار رو انجام بدید و درایور مناسب برای نسخه ویندوزتون رو انتخاب کنید (32-64 بیت) و ویندوز رو به طور معمولی نصب کنید. تا پایان نصب هم فلاپی رو در نیارید.
پایان ./
برای تست هم می تونید از HD Tune استفاده کنید.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
مدیر بازنشسته
آرمان جان ممنون .. واقعا لطف کردی .. یه چند روز طول میکشه تا BackUp بگیرم از هاردم .. اگر مشکلی داشتم مزاحم میشم .. در ضمن بعد از انجام دادن همه مراحل هارد ها مثل قبل درایو هارو توی My Computer لود میکنه دیگه ؟ نیاز به پارتیشن بندی دوباره هست ؟ من شنیدم با رید 0 فضا نصف میشه نمیدونم درسته یا نه ؟ در ضمن x86 و x64 کدوم 32 بیت و کدوم 64 بیت هستند ؟ ... در ضمن آرمان جان اگر چگونگی حذف رید هم اگر توضیح بدی دیگه کامل میشه
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 22-07-09 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
سیستم عامل حالا هاردهای شما رو به عنوان یک Storage یک ترابایتی شناسایی می کنه.
بدون شک نیاز است. باید از اول این Storage یک ترابایتی رو پارتیشن بندی کنید. وضعیت درایو ها در ویندوز دقیقا مثل اینه که شما به جای این دو هارد 500 گیگابایت یک هارد یک ترابایت با سرعت تقریبا دو برابر دارید.نیاز به پارتیشن بندی دوباره هست ؟
خیر صحیح نیست. هموطور که توضیح دادم با RAID 1 کردن دو هارد فضا نصف میشه. شما با RAID 0 کردن سه هارد 500 گیگابایتی هم به 1.5 ترابایت فضا دسترسی خواهید داشت.من شنیدم با رید 0 فضا نصف میشه نمیدونم درسته یا نه ؟
به طور ساده:در ضمن x86 و x64 کدوم 32 بیت و کدوم 64 بیت هستند ؟
از X86 برای ویندوز 32-بیت
از X64 برای ویندوز 64-بیت
استفاده کنید.
این هم خیلی ساده است.در ضمن آرمان جان اگر چگونگی حذف رید هم اگر توضیح بدی دیگه کامل میشه
از همون منوی Integrated Peripherals و RAID Config هاردها رو از حالت RAID خارج کنید، و دوباره پارتشین بندی کنید و استفاده کنید.
فقط دقت کنید قبل از اینکار Backup گرفته باشید چون وقتی تنظیمات RAID Config رو تغییر بدید دیگه نمی تونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks