عزيز. مدل Boost از نظر فيزيکي حجيم تره و سرعت بيشتري داره. اما Mini از نظر فيزيکي کوچکتره اما سرعت پايينتري داره.
کاربر شهرسختافزار
عزيز. مدل Boost از نظر فيزيکي حجيم تره و سرعت بيشتري داره. اما Mini از نظر فيزيکي کوچکتره اما سرعت پايينتري داره.
K1LOU (31-05-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
رایان صبا که نوشته xporter موجود نیست.
یه جای خوب رو برای خرید این فلش مموری معرفی کنید لطفا
نظر دوستان در مورد Patriot Xporter XT Range چیه؟
سرعتش از Patriot XT Boost بالاتر هست؟
از کجا میشه خریداری کرد؟
آنقدر شكست ميخورم تا راه شكست دادن را بياموزم!
کاربر شهرسختافزار
من به شخصه از فلشهای سیلیکون خوشم میاد. هر مدلی با هر ویژه گی که مد نطرت هستو داره. گارانتیشم شرکت داده پرداز رایانه متین ساپورت میکنه. مادام العمره. هر وقت به مشکلی برخوردم واسه گارانتیش در جا عوضش کردن و یه آکشو بهم دادن. واسه مدلاشم میتونی این سایتو چک کنی: www.matinmemory.com تلفن: 021- 87706
سری های سرعت بالای ترنسند هم خوبه چیپهاش هم سامسونگه قیمتهاشم مناسبه سیلیکن پاورها اکثرا من دیدم سرعتشون کم بود
DX400
کاربر شهرسختافزار
دوست گرامی اگر براتون مهم که در اینده دوباره پول ندی از مموری استفاده کن که از تکنولوژی USB3.0 استفاده میکنه .
هم از USB2.0 و هم از USB3.0 میتونی استفاده کنی .هنگام استفاده از USB3.0سرعت انتقال اطلاعات تا 10 برابر هم میرسه.
الان انواعشون تا بازار ایران با مارکهای متفاوت کمه ولی هست.اینجوری اینده نگری هم میکنی
|
|
در حال حاضر قیمت فلشهای USB3 بالاست و زیاد به صرفه نیست !
DX400
من خودم TWINMOS Q7 دارم واقعا عاليه چون نسبت به كمنترلر هاي فلشها آشنائي دارم اين مدل رو بهت پيشنهاد ميدم . البته مدل TWINMOS L2 16GB هم خوبه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همه برند ها رو امتحان کردم ، تقریبا میشه گفت کیفیت تمام مدلهایی که قیمت و امکانات یکسان دارن یکسانه
چون همه اینها چیپ ها رو از سامسونگ میخرن ، حتی سونی
فقط کیفیت اسمبل مطرح هست و سرعت انتقال اطلاعات که بستگی به کنترلر فلش مموری داره
اما یکبار هم یه فلش دیسک MicroVault سونی 8 گیگ برای دوستم خریدم ، هنوز سرعت در حد اون بین USB 2.0 ها ندیدم .
Fastest in Iran
همه هم سامسونگ نیست ! اینتل و توشیبا و ... هم هست البته اگه اینتل باشه بهتره به نظرم تکنولوژی ساختش از سامسونگ بالاتره ولی چیپ کنترلر هم خیلی مهمه
DX400
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks