سلام. اگه امکان داره چنانچه نرم افزاری برای تست رم وجود داره رو هم برام بزارید ممنون میشم. راستی در حال حاضر بهترین برند رم چه برندی است و کلا ویژگیهای یه رم خوب و عالی رو توضیح بدین . ببخشید از اینکه اینهمه سوال می پرسم . با تشکر فراوان
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوست عزیزم جناب آقای نیما . از شما متشکرم به خاطر جوابهای خوبی که میدین منو شرمنده خودتون میکنید.
میتونم بپرسم که پلیت به چه معنی هست ؟ آیا هارد بهتر از این هم وجود داره اگه امکان داره مدل و برندش رو لطف کنید ؟
در مورد رم هم سوالی داشتم اینکه آیا رمهای کروشیال خوبند یا نه ؟ یه مدل بدون هیت سینگ یکی از بچه های بازار بهم معرفی و تعریف کرد من هم خریدم اما نمی دونم چرا به دلم نمیشینه و فکر میکنم خوب نباشه اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید و توضیحاتی در مورد این رم . ( کروشیال 2 عدد 2 گیگ 1333 ) .
با تشکر فراوان از شما دوست و استاد خوبم
راستی فراموش کردم. هاردی که گفتم زمانی که پوشه ای باز میکنی یا اطلاعاتی رو میخونه خر خر صدا میکنه و وقتی پوشه عکسی رو میخوای باز کنی اگه تعداد پوشه ها زیاد باشه زمان می بره تا باز کنه آیا طبیعی است یا نه ؟ احساس میکنم سرعتش نسبت به هاردهای معمولی یکی است اما توی کپی سرعت خوبی داره ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. اگه امکان داره چنانچه نرم افزاری برای تست رم وجود داره رو هم برام بزارید ممنون میشم. راستی در حال حاضر بهترین برند رم چه برندی است و کلا ویژگیهای یه رم خوب و عالی رو توضیح بدین . ببخشید از اینکه اینهمه سوال می پرسم . با تشکر فراوان
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط action1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پلتر ( platter ) به صفحاتی گفته میشه که اطلاعات روشون نگهداری میشن
hard-drive-recov
.jpg
وسترن بلک هکونطور که گفتم یکی از بهترین هاردها از نظر امنیته و خیلی به ندرت خرابی داره
به خاطر دارا بودن 2 پردازنده روی بردش سرعتش هنگام خواندن و نوشتن همزمان افت کمتری پیدا میکنه
در هاردهای نرمال بنظرم یکی از بهترین انتخابهاست و هارد بهتری سراغ ندارم ( مگر سریهای حرفه ای که معمولا سرعت بالا و حجم کمی دارند )
سرعت این هارد در خواندن یکم از سیگیت و سامسونگ کمتره ولی قدرتش موقعی نمایان میشه که چند برنا همزمان اجرا بشن
موقعی که پوشه عکسها باز میشن فایل یک مرتبه خونده میشه و سمپل کوچیکش ایجاد میشه که سرعت این کار به جز هارد به قطعات دیگر سیستم هم مرتبطه
رمهاس کروشیال هم جزو رمهای ارزان و معمولی بازار هستند
action1 (30-01-11), Hamid2547 (31-01-11), MARINE (30-01-11), mehrdad_ab (31-01-11), mohammad1985 (01-02-11), saeid pc (30-01-11)
maxxmem برنامه خوبیه ، عزیز بهترین برند دیگه مرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط action1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان یه برند از ته لیگ دسته 3 میتونه یک محصول بده بیرون که همه 4 شاخ بشن
تکنولوژی الان در خیلی شرکتها پخش شده و اکثر محصولات به صورت oem در اومدن اگر در این لحظه بنده هم بخوام یه برند راه بندازم به لطف برادران چینی پول خوب میدم جنس عالی تحویل میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
action1 (30-01-11), mehrdad_ab (31-01-11), mohammad1985 (01-02-11), saeid pc (30-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام ، یه سئوال آقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیلندر یا پلاتر ها که الان دایم عکسش رو هم می بینیم از 4 صفحه تشکیل شده .
منظور از پلیت همون پلاتره ؟ اگه اینطور باشه توی یکی از پست هاون گفته بودین هارد سیگیت 500 بخاطر تک پلیت بودن خیلی کم صداست . یعنی فقط از یک سیلندر تشکیل شده ؟
و اگر نه ، منظور از پلیت چیه ؟ واسم هنوز گنگه.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم از پلیت ( plate ) به معنی صفحه ، همون پلاتر ( صفحه گرامافون ) بود
هارد سیگیت یک صفحه و 2 هد داره که به همین دلیل ، هم نویز کمی داره و هم در raid پرفورمنس قابل توجه ای از خودش نشون میده
MARINE (27-07-11), mehrdad_ab (31-01-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز ممکنه یه هارد بی صدا معرفی کنید ظرفیت 1 ترا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks