سلام
لب تابی لنوو با مشخصات زیر دارم می خواهم رم آنرا ارتقاع بدم لطف کنید راهنمایی کنید که چه رمی و با چه مشخصاتی مناسب می باشد؟
لپ تاپ لنوو Ideapad 130 i3-7020U 4GB 1TB 2GB
کاربر شهرسختافزار
سلام
لب تابی لنوو با مشخصات زیر دارم می خواهم رم آنرا ارتقاع بدم لطف کنید راهنمایی کنید که چه رمی و با چه مشخصاتی مناسب می باشد؟
لپ تاپ لنوو Ideapad 130 i3-7020U 4GB 1TB 2GB
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با استفاده از CPU-Z قسمت MEMORY-SPD اسکرین شات بگذارید .این 4 گیگ آنبرده و شما میتونی تا 16 گیگ رم بگذاری ولی باید ببینم مشخصا رم آنبرد شما چی هست .
ezatdr (03-03-21)
کاربر شهرسختافزار
Screenshot (6).pngScreenshot (8).png
رم 4 گیگ اضافه کنم بهتر است یا 8 گیگ؟
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دو بخش Memory و SPD که علامت گذاشته شده اسکرینشات بفرست
با اون بخش Slot #1 میتونی چک کنی که رم روی کدوم اسلاته
جناب AMD میاد و راهنمایی میکنه
CPU-Z Wed 3_3_2021 1_53_07 AM.pngCPU-Z Fri 2_26_2021 2_57_37 PM.png
Motherboard => MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon ACCPU => Intel Core i9 9900KGPU => Zotac GeForce RTX 4070 Super TrinityRAM => Corsair Vengeance RGB Pro 32GB ( 4 × 8GB ) DDR4 3600MHz CL18CPU Cooler => DeepCool Gammaxx L360 v2SSD => Samsung 980 Pro ( 250GB )HDD => Western Digital Blue ( 2 × 4TB )PSU => MSI MPG A1000G PCIE5Case => Cooler Master MasterCase H500P Mesh ARGBMonitor => Samsung Odyssey G7 , 32" , 2560×1440 , VA , 240Hz , 1msMouse => Corsair Dark Core RGB Pro SEKeyboard => Corsair K95 RGB Platinum [ PrismCaps ]OS => Windows 11 Pro
ezatdr (03-03-21)
کاربر شهرسختافزار
من چک کردم چون رم آنبرد است روی اسلات 1 هیچ اطلاعاتی نشون نمیده روی اسلات 2 هم همینطور .
ل
Screenshot (8).png
آخرین ویرایش توسط ezatdr در تاریخ 03-03-21 انجام شده است علت: ویرایش
کاربر شهرسختافزار
منظور این بخشه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU-Z Fri 2_26_2021 2_57_37 PM.png
Motherboard => MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon ACCPU => Intel Core i9 9900KGPU => Zotac GeForce RTX 4070 Super TrinityRAM => Corsair Vengeance RGB Pro 32GB ( 4 × 8GB ) DDR4 3600MHz CL18CPU Cooler => DeepCool Gammaxx L360 v2SSD => Samsung 980 Pro ( 250GB )HDD => Western Digital Blue ( 2 × 4TB )PSU => MSI MPG A1000G PCIE5Case => Cooler Master MasterCase H500P Mesh ARGBMonitor => Samsung Odyssey G7 , 32" , 2560×1440 , VA , 240Hz , 1msMouse => Corsair Dark Core RGB Pro SEKeyboard => Corsair K95 RGB Platinum [ PrismCaps ]OS => Windows 11 Pro
QR7X (25-03-21)
|
|
بخش MEMORY شات بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (04-03-21)
مموری را اضافه کنید .با دقت جواب من رو بخونید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
مموری را اضافه کنید .با دقت جواب من رو بخونید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (03-03-21)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
من هنوز هیچ مموری را نخریدم چون از شما درخواست داشتم که چه رمی و با چه مشخصاتی با سیستم من همخوانی دارد تا تهیه کنم لطفا رمی که با لب تاپ من سازگار است معرفی کنید .ممنون از لطف شما
قسمت ممموری تو cpu-zبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ezatdr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ezatdr (03-03-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks