تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
Printable View
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
yemojud جان چرا یه چیزی رو نمیدونی داری دیگرانو اشتباه میندازی؟ سایمفونی یکی از بهترین مودمای دنیاست! بوردش مال اسیوس هستش. و اصلا هم مورد هجوم قرار نمیگیره من حتی شب ها هم روشنش میذارم ولی تا حالا چیزی نشده.
لطفا دوستان رو اشتباه ندازید
من SYMPHONY رو به شما تضمین میکنم هیچی نمیشه
عزیز
یه مقاله واسه من بیار که بگه سمفونی از بهترین مودم های دنیاست:gasp:
منظور از هجوم اینه که بطور مثال کسانیکه مشترک پارس آنلاین هستند وقتی اینترنت قطع شد
مثلا آیپی 192.168.1.1 را بزنند و ...
عزیز مودم من SMC هست و چون Router هست بارها وقتی شبکه پارس آنلاین و چند شرکت دیگه
قطع میشد و خبری از اینترنت نبود وارد صفحه مودم های تیریز و سمفونی هایی که در مسیر من
بود میشدم و تنظیمات مربوطه را عوض میکردم، این یه مورد کوچیک از باگ های این مودم است.
در ضمن فکر نمیکنم مودمی که از چیپ Triz استفاده میکنه، حرفی واسه گفتن داشته باشد.:1. (26):
در ضمن اینم بگم یه ماشین چینی راه میره و یه مرسدس بنز هم راه میره اما تفاوت...
و مطالبی را که نوشتم نظر شخصی و تجربه من روی مودم هایی بود که در این 3 سال تست زدم.
در خصوص ایسوس اگه مدل اصلی باشد باید بگم بخاطر آپدیت هایی که انجام میدهد
و دقت خاصی که خود شرکت ایسوس روی باگ های امنیتی دارد من مشکلی ندیده ام
اما اگر ایسوس ریمارک شده باشد باید دید از چه چیپی استفاده میشود:wink:
در کل پیشنهاد من محصولات SMC که از نظر سازگاری فعلا حرف اول را در شبکه های
DSL میزند، دوم 3COM ولی قیمتش خیلی بالاست، سوم Planet و در نهایت ایسوس
است.
نه موردی نداره، اما همیشه سعی کن آپدیت مودم را انجام بدهید.
پس اینترنت تبریز مشکل داره! چون من حدود 2 سال و نیم از پارس آنلاین استفاده کرده بودم و با همین مودم و بار ها قطع شد ولی همچین چیزی نشد! کلا به نظر من شما چیز زیادی از این مودم نمدونید. نکنه خودتون فروشنده مودم هستید ؟