پاسخ: کدوم مارک مودم رو برای Adsl پیشنهاد می کنید
نقل قول:
پس اینترنت تبریز مشکل داره! چون من حدود 2 سال و نیم از پارس آنلاین استفاده کرده بودم و با همین مودم و بار ها قطع شد ولی همچین چیزی نشد! کلا به نظر من شما چیز زیادی از این مودم نمدونید. نکنه خودتون فروشنده مودم هستید ؟
دوست عزیز
1-اگر گیر آدم هایی مثل من تو شبکه می افتادی بخصوص منطقه مخابراتیمونم یکی بود، میفهمیدی میشه یا نه
:wink:
2-خود شما میگی بارها دیسکانکتی داری، فکر نمیکنی نوع مودمت هم تاثیر دارد؟
3- من بسته به نوع کار و رشته تحصیلیم همیشه به اینترنت متصلم و در شیراز اکثرشبکه ها را تست زدم و مودم
های مختلفی چون تیریز و سمفونی که پارس آنلاین اراده میدهد یا زیمنس که فن آوا ارائه میداد یا دیلینک که صبانت
و کورسس که امین نت اراده میدادند یا شاتل که SMC اراده میدهند و ... ، همه را تست داشتم و کار کرده ام و رمز
اکثر روترهای آنها را در مرکز حافظ شیراز دارم.
4- شبکه های DSL و عیب یابی آنها را بهتر از خود اونایی که سرویس میدهند و مثل پارس آنلاینی ها هستند و
وقتی کارت پورت مشکل میزنه بهم فقط بلدن بگن پریز تلفنت ماحافظ داره و ... و آخر باید سرشون داد بزنی و
خودت روش رفع مشکل را باید توضیح بدهی بهتر میشناسم و بلدم.
5- از سرویس دهندگان متقلبی که شیر 1 به 16 را 1 به 4 به مصرف کننده معرفی میکنند و جنس های ریمارک
و آشغال بخاطر سود خود به مشتری میدهند بیزارم.
6- بنده برنامه نویس و دانشجو هستم.
:whistle:
در ضمن اینو بدون که اینقدر باهاش کار کردم که نوع صفحه بندی CMOS اون همیشه تو ذهنمه، مثلا واسه نمونه
یه بنر بزرگ آبی بالای صفحه داره و رنگ پس زمینه هم طیفی از آبی است و در سمت چپ صفحه تصویر یک منو
درختی قراردارد که بخش تنظیماتش است و قسمت فایروالش همیشه دیسیبل است و جالبه بدونی مودم های
Triz هم همین ساختار را دارند منتها رنگ بنر و صفحه طیفی از نارنجی است.
:whistle:
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
وای شما دو تا شیرازی هستین و من خبر ندارم ؟ منم از مخابرات حافظ سرویس میگیرم. اطلسی میشینیم.خیلی راضیم از شرکت لاوان سرویس 128 با حجم 4 گیگ در ماه 15 تومن. در مقابل صبا نت هم ارزون تر هم با صرفه تر و هم سرعت بسیار بالاتر بدون هیچ گونه اشغالی با مودم D-LINK 520 T
خوب من شهرک گلشن منطقه حافظ هستم، و خوشبختم از اینکه دوتا همشهری گل را پیدا کردم.
صبانت واقعا خوبه من با سرویس 256 در روز 38 کیلو روی دانلود داشتم، منتها بخاطر نوع کارم اصلا
حجمی واسم نمی ارزه.
به نظر من فعلا بهترین قیمت ها را همیار و فن آوا در بخش بدون محدودیت حجمی میدهند، که متاسفانه
هر همیار اگه اشتباه نکنم نسبت شیرش 1 به 8 است، فن آوا هم ماشااالله نماینده شیرازش یعنی
فراز فن فردا جناب مهندس رازقی و دیگر دوستان تابع دستورات تهران هستند و متاسفانه فن آوا اونقدری
که به اصفهان اهمیت میده از نظر قیمت و کیفیت به شیراز اهمیت نمیدهد.
در کل در شیراز:
1- اگر سرویس حجمی مثلا 18 گیگ در ماه جوابگو کار شما است توصیه من صبانت است اما مشکل
پشتیبانیشون اعصاب خورد کنه.
2- بدون محدودیت حجمی توصیه من همیار و فن آوا (فراز فن فردا) است
یک نکته ویژه هم بگم آرانیک نماینده شاتل که در سرویس 64 یک سرویس فوق العاده داره تحت
عنوان ArtHome که 64 تا سند و 64 تا رسیو است اونم بصورت نامحدود و قیمتش هم با احتساب
آبونمان و عوارض ماهی حدودا 20 تومن میشود، اما سرعتش از 8 پایین نمیاد.
جالبه پول 64 از شما میگیرند اما بجای ست کردن پورت شما روی 64 شما را روی 100 ست میکنند
یعنی 40 تا این وسط به کاربرشون حال میدن.
این سرویس ارزان و خوب بدون به نظر من واسه کاربرای خانگی فوق العاده است چون نه اضطراب
محدودیت حجم دارند و هم سرعتی بین 64 تا 100 دارند و قیمتش هم نسبت به دیگر سرویس دهنده ها
عالی است.
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
اینجا تاپیک مودم ADSL هستا !؟
:give_rose:
من میخوام یک اشتراک بگیرم و نهایتا 128 !
حالا ارزون ترین مودم ADSL چیه و قیمتش چقدره ؟ و با یک مودم خوب فرقش چیه ؟
و میخوام از طریق LAN به مودم وصل بشم نه کابل USB !!!!
با تشکر.:give_rose:
نقل قول:
سلام. چون فرمودی ارزونترین این رو بهت پیشنهاد میکنم که اتفاقا مودم خوبیه و ازهمه جهت OK OK ه
قیمتش هم از 35 تا 40 شنیدم.
دستت در نکنه فقط چند مدل با قیمت بالاتر را اگر لطف کنی ممنون میشم
و بگی که تفاوتش با اون مدل ها چیه که ارزونتر از همه هست ؟
:give_rose: