تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
Printable View
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
مودم ASUSرو پیشناد میکنم
ایسوس مدل ای ام 602 خودم دارم استفاده میکنم ، آخره حاله! خیلی خرکاره یه جورایی! و جالبه موقعی که خواستم مودم بخرم از 10 نفر پرسیدم ، 8 نفر اینو توصیه کردند و 2 نفر هم دی لینک !
میشه ازش یک عکس بزارید و بگید چه امکاناتی داره ؟نقل قول:
با تشکر امیر
این هم عکسی از خود مودمنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیزمون هم که لینک محصول را بر سایت اصلی دادند!
من تاحالا شده باهشها 72 ساعت هم کار کردم و جیک نزده :1. (5):
ولی هنگی دیدم ازش که شکن دارم بیشتر باید از طرف سرویس دهنده ام باشه تا خود مودم ! ولی خود ما هم باید کمی ملاحضه کنیم و در عرض 72 ساعت یه 1 ساعتی هم استراحت بدیم!:1. (38):
قیمتش هم دوروبر 50 هزار تومان است! فقط در هنگام خرید دقت فرمایید که حتما گارنتی داشته باشه !
با اجازه بزرگان
من از TP-Link استفاده میکنم. راضیم. شکر خدا باهاش مشکلی ندارم.
مودم من d-link520t با قیمت 45 تومن 1.5 سال هست از این مارک استفاده میکنم هیچگونه مشکلی نداشته.البته مارکهای ایسوز هم شنیدم که مودمهای خوبی هستند .با تشکر:yes:
مودم من TP-Link هست مدل TD-8811 با قیمت 35 تومن از یکی از اعضای این انجمن خریدم
اینک عکس خود مودم :