Merlin360 (17-08-08), Overclocker (14-08-08)
کاربر شهرسختافزار
این را که هر مودمی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر داغ نکنه قاتی نمی کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این را به شما پیشنهاد می کنم قیمتش زیر 40 باید باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showpost.php?p=94053&postcount=2
منظور شما از چراغ Lan 1000 چی هست ؟ Switch با سرعت 1000 هم باشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه کلی امکانات دیگه هم هست منظور من این هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Router
DDNS
Virtual Server
SNMP
Firewall
PPPoE / PPPoA
DMZ
VPN
MAC filtering
کاربر شهرسختافزار
اینهایی که گفتی یعنی چی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من از اینها چیزی متوجه نمیشوم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اون مودم که ADSL2 هست راسته کاره من هست اگر قیمتش 35 الی 40 باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اسم و مدل و گارانتی هم لطف کن !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (17-08-08)
کاربر شهرسختافزار
زیاد به اون ها توجه نکن خیلی مهم نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PLANET ADE-3400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADSL 2/2+ Router
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی یکسال تعویض دات کام
اگر هم D-Link گرفتی گارانتی رانیران خوبه
فقط با يك مودم حال مي كنم اونهم Aztech هست كم يابه اگر گيرتون بياد عاليه سرعتش مرگ نداره
Overclocker (15-08-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
جنابعالي از اول صفحه تا آخر كه تاييد مي كني همه حرفا روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه طرز فجیعی تایید میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (16-08-08), D J V A H I D (06-09-08), green_waves (15-08-08), Merlin360 (17-08-08), meskalamdug (16-08-08), Overclocker (15-08-08)
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما جالب نیست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم : SYMPHONY SY602
D J V A H I D (06-09-08), Overclocker (06-09-08)
کاربر شهرسختافزار
اگه یه شرکتی بعنوان مزیت سرویس ADSL خودش بگه: " من رو اترنت دارم ADSL میدم" یعنی چی؟
سلام بچه ها شرمنده من نتونستم کل تاپیک رو بخونم و نتیجه بگیرم کدام مارک و مدل بهترینه
مثل اینکی ما هم یواش یواش ای دی اس ال دار میشیم
یه مارک معروف میخوام باسه ای دی ای اس 128 نا محدود
راستی یه کاری میخوام که بمعض اینکی سیستم رو روشن کنم خودکار کانکت بشه به اینترنت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من ASUS AM602 رو پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلیا ازش استفاده میکنن و باهاش هیچ مشکلی ندارن
سلام به همه بروبچ اینترنت باز، یه مودم Symphony SY602 دارم که دربه در دنبال درایور USB برای ویندوز XP 64 یا Vista 64 براش میگشتم و پیدا نکردم تا اینکه تو فروم ASUS این رو دیدم:
خود ASUS برای این مودم درایور 64 بیتی نداره! یه پسر ایرونی مث خودمون رفته درایور یه مودم d-link رو تغییر داده برای Asus AM602 که دقیقا مثل Symphony SY602 هستش! یه firmware آپدیت شده هم گذاشته من هردوتاشو امتحان کردم جواب میده! تا الان 410 نفر هم دانلود کردن و کلی هم تشکر گذاشتن:
آخرین ویرایش توسط ghelmaan در تاریخ 15-09-08 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks