برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز
1-اگر گیر آدم هایی مثل من تو شبکه می افتادی بخصوص منطقه مخابراتیمونم یکی بود، میفهمیدی میشه یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-خود شما میگی بارها دیسکانکتی داری، فکر نمیکنی نوع مودمت هم تاثیر دارد؟
3- من بسته به نوع کار و رشته تحصیلیم همیشه به اینترنت متصلم و در شیراز اکثرشبکه ها را تست زدم و مودم
های مختلفی چون تیریز و سمفونی که پارس آنلاین اراده میدهد یا زیمنس که فن آوا ارائه میداد یا دیلینک که صبانت
و کورسس که امین نت اراده میدادند یا شاتل که SMC اراده میدهند و ... ، همه را تست داشتم و کار کرده ام و رمز
اکثر روترهای آنها را در مرکز حافظ شیراز دارم.
4- شبکه های DSL و عیب یابی آنها را بهتر از خود اونایی که سرویس میدهند و مثل پارس آنلاینی ها هستند و
وقتی کارت پورت مشکل میزنه بهم فقط بلدن بگن پریز تلفنت ماحافظ داره و ... و آخر باید سرشون داد بزنی و
خودت روش رفع مشکل را باید توضیح بدهی بهتر میشناسم و بلدم.
5- از سرویس دهندگان متقلبی که شیر 1 به 16 را 1 به 4 به مصرف کننده معرفی میکنند و جنس های ریمارک
و آشغال بخاطر سود خود به مشتری میدهند بیزارم.
6- بنده برنامه نویس و دانشجو هستم.
در ضمن اینو بدون که اینقدر باهاش کار کردم که نوع صفحه بندی CMOS اون همیشه تو ذهنمه، مثلا واسه نمونه
یه بنر بزرگ آبی بالای صفحه داره و رنگ پس زمینه هم طیفی از آبی است و در سمت چپ صفحه تصویر یک منو
درختی قراردارد که بخش تنظیماتش است و قسمت فایروالش همیشه دیسیبل است و جالبه بدونی مودم های
Triz هم همین ساختار را دارند منتها رنگ بنر و صفحه طیفی از نارنجی است.

Bookmarks